TAK SKAGEN

TAK SKAGEN

7. juni 2024 - kl. 13:59 - af

Jeg har gennem snart 9 år drevet advokatforretning i Skagen, på Frederikshavnsvej 56.

Det har v√¶ret en forn√łjelse. Min advokatsekret√¶r Merete Christensen, har v√¶ret en uvurderlig hj√¶lp. En stor tak til hende.

Jeg er fyldt 65 år, bor i Ebeltoft og nu vil jeg koncentrere mig om, fortsat, at være forsvarsadvokat i hele landet. Herunder også ved Landsretterne.

Jeg har overdraget min advokatvirksomhed til Kal√ł Advokaterne v/ advokat (L) Line Lindgaard-Kjeldsen og advokat (L) Karsten Fryland Nielsen pr. 15/6 2024. De har 4 advokatkontorer p√• Djursland, hvor jeg vil v√¶re ansat som advokat. Jeg kan fortsat kontaktes p√• 98444000.

Jeg vil selvf√łlgelig s√łrge for, at alle sager bliver f√¶rdigbehandlet og fremadrettet h√•ndterer jeg fortsat alle sagstyper, ogs√• fra Skagen, herunder ejendomshandler, sammen med Kal√ł Advokaterne, men jeg har valgt at lukke kontoret p√• Frederikshavnsvej.

Tak for det gode samarbejde gennem årene der er gået.

Med venlig hilsen

Henrik Brandt-Madsen

Advokat (H)

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'TAK SKAGEN' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger