Drømmesommerhus med unik naturgrund og lækkert anneks

Drømmesommerhus med unik naturgrund og lækkert anneks

9. juni 2024 - kl. 8:26 - af

Forestil dig et sommerhus, hvor hver detalje er nøje udvalgt og skræddersyet til at skabe den perfekte ramme om dine mest afslappende stunder.
Denne fuldstændig renoverede fritidsbolig, bygget i 1966 og beliggende på en lukket naturgrund, tilbyder netop dette. Med et boligareal på 83 m² inkl. et spritnyt anneks på 26 m², er der rigelig plads til både familie og venner.

Sommerhuset byder velkommen gennem en indbydende entre, der fører videre til husets hjerte. Her finder du et snedkerkøkken designet i samarbejde med en indretningsarkitekt for at sikre både funktionalitet og æstetik. Køkkenet åbner op til en rummelig stue og spiseplads, hvor store vinduespartier inviterer naturen indenfor og giver adgang til aftenterrassen – det perfekte sted at nyde solnedgangens farvespil.
Boligen indeholder desuden et komfortabelt soveværelse med direkte adgang til aftenterrassen, hvorfra du kan træde direkte ud i den nedsænkede spa eller tage en tur i saunaen for ultimativ afslapning under åben himmel. Et yderligere gæsteværelse samt et moderne badeværelse sikrer plads til overnattende gæster.
Det ny tilføjede anneks er forenet med hovedhuset via en charmerende gangsti og udstyret med varmepumpe samt eget lækkert badeværelse, hvilket gør det ideelt som ekstra soveplads eller måske et kreativt arbejdsrum.
Udenfor venter den store naturgrund på at blive udforsket; her kan du opleve lokalt dyre- og fugleliv i de vilde dele af haven eller dyrke din grønne tommelfinger i mere kultiverede områder. Et fuldt isoleret vaskerum samt et praktisk redskabsrum findes også i ejendommens udhusdel.
Beliggende tæt på det hyggelige Gl. Skagen er denne ejendom ikke blot din mulighed for at eje et stykke af Danmarks naturskønhed men også en chance for at blive del af et levende lokalsamfund kendt for sin unikke charme og de betagende solnedgange ved stranden.
Dette sommerhus repræsenterer essensen af dansk sommeridyl kombineret med moderne bekvemmeligheder; alt sammen placeret midt i naturens ro. En sjælden mulighed for dem, der drømmer om det perfekte fristed.

Kontantprisen er kr.  5.995.000

Hør mere om denne attraktive ejendom hos SKAGEN Mægleren på telefon 7010 4622.

Ønsker du at se mere om Vesterhede 5, klik her: https://skagenmaegleren.dk/sag/15612438

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Drømmesommerhus med unik naturgrund og lækkert anneks' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger