BROEN Frederikshavn modtager donation fra EDC Poul Erik Bech Fonden

BROEN Frederikshavn modtager donation fra EDC Poul Erik Bech Fonden

15. juni 2024 - kl. 7:26 - af

Ingen børn og unge skal fratages muligheden for et aktivt fritidsliv.

Fritidsaktiviteter süsom sport, kunst eller musik er for mange børn og unge en kilde til glÌde og personlig udvikling. For børn fra familier med trÌngte midler er fritidsaktiviteter dog ofte en drøm og ikke en realitet. Omkostningerne til medlemskaber, udstyr og deltagergebyrer kan vÌre uoverkommelige for disse familier, hvilket begrÌnser børn og unge i at fü adgang til de mange fordele og glÌder, der følger med deltagelsen i fritidsaktiviteter. BROEN Frederikshavn er Ên af de frivillige foreninger, der forsøger at hjÌlpe børn og unge med at dyrke deres fritidsinteresser. Foreningen har netop modtaget en donation pü kr. 50.000 fra EDC Poul Erik Bech Fonden.

Børn fra udsatte familier, der ikke har mulighed for at dyrke deres fritidsinteresser, risikerer ofte at mistrives og føle sig udenfor. Derfor er det helt essentielt, at foreninger som BROEN Frederikshavn gør en stor indsats for at fü udsatte børn ud i foreningslivet, hvor de kan indgü i aktive og vigtige, sociale fÌllesskaber. Terese Hallgreen, Formand i Broen Frederikshavn, udtaler:

“Ingen børn skal udelukkes af fĂŚllesskaber pĂĽ grund af økonomiske barrierer. Det er vores mission at sikre, at alle børn og unge i lokalomrĂĽdet kan vĂŚre en del af foreningslivet og opbygge den selvtillid, livsglĂŚde og de sociale fĂŚrdigheder, som deltagelse i fritidsaktiviteter er med til at fremme. I den forbindelse er donationen fra EDC Poul Erik Bech Fonden en stor hĂĽndsrĂŚkning, som bidrager til at styrke kommunens børn og unges trivsel, som kan vĂŚre udfordret, nĂĽr man kommer fra en økonomisk trĂŚngt familie”.

Et vigtigt stykke arbejde

Peter Bøgil Jensen og Mads Dyhr, partnere i EDC Poul Erik Bech Skagen, stod for overrÌkkelsen af donationen. De udtrykker stor respekt for foreningens anerkendelsesvÌrdige arbejde:

Mads Dyhr udtaler: “BROEN Frederikshavn hjĂŚlper børn med at fĂĽ et aktivt fritidsliv, hvilket ikke er givet, nĂĽr man kommer fra en familie, som er udfordret med alt fra sygdom til sociale problemer. Det er et ufatteligt vigtigt stykke arbejde efter vores mening. Det er ikke bare givende i barndommen, men rĂŚkker ogsĂĽ lĂŚngere ind i voksenlivet, hvor initiativet kan vĂŚre med til at mindske risikoen for, at børnene indtager samme, udsatte position”.

PĂĽ landsplan uddeles over en million kroner til BROEN

For sjette ür i trÌk yder EDC Poul Erik Bech Fonden en betydelig donation til BROEN Danmarks lokalforeninger. I ür har fonden doneret kr. 1,05 mio. fordelt til 22 af BROENS lokale foreninger. Direktør i EDC Poul Erik Bech Fonden, Jane Bech, fortÌller om baggrunden for at støtte foreningen endnu en gang:

“De 22 lokalforeninger er meget professionelle og arbejder i tĂŚt dialog med b.la. pĂŚdagoger, lĂŚrere, SSP og andre engagerede støttepersoner, der alle yder en stor indsats for, at børn og unge bliver en del af succesoplevelser og sociale fĂŚllesskaber. De udgør en vigtig rolle i lokallivet, og derfor ønsker vi fortsat at støtte deres gode arbejde.”

BROEN Danmark hjalp i 2023 7.479 børn og unge til en meningsfuld fritid i gode fÌllesskaber. Dette er en stigning pü ca. 10% siden sidste opgørelse i 2022.

Om EDC Poul Erik Bech Fonden
EDC Poul Erik Bech Fonden er en almennyttig fond, som blev stiftet i 2015 i forbindelse med generationsskiftet i ejendomsmÌglervirksomheden EDC Poul Erik Bech. Gennem overskuddet fra ejendomsmÌglervirksomheden støtter fonden frivillige foreninger, der gør en forskel for udsatte børn.

Om EDC Poul Erik Bech
EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdÌkkende ejendomsmÌglervirksomhed bestüende af 80 boligbutikker og 19 erhvervscentre og beskÌftiger mere end 650 medarbejdere. EDC Poul Erik Bech er uafhÌngig af banker og realkreditinstitutter og er den eneste fondsejede mÌglervirksomhed. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond EDC Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet fra mÌglervirksomheden støtter fonden frivillige foreninger, der gør en forskel for udsatte børn. Kender du en lokal forening, der har brug for en hündsrÌkning, sü hører Fonden meget gerne fra dig. LÌs mere pü www.poulerikbech.dk og

Vil du kommentere pĂĽ ovenstĂĽende artikel, sĂĽ brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'BROEN Frederikshavn modtager donation fra EDC Poul Erik Bech Fonden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger