Festivalen modtager 150.000 kr. til Støtte for Frivilligheden

På billedet ses fra venstre: Henrik Christensen (Direktør, Spar Nord Skagen), Formand Jesper Hegaard og kasserer Karsten Niss (Skagen Festival), samt Leif Fredborg (repræsentant fra det lokale bankråd).

Festivalen modtager 150.000 kr. til Støtte for Frivilligheden

19. juni 2024 - kl. 8:09 - af

Skagen Festival har modtaget en generøs donation på 150.000 kr. fra Spar Nord Fonden. Denne støtte vil være til stor gavn og glæde for festivalens mange dedikerede frivillige.

Spar Nord Fonden er kendt for at støtte projekter, der fremmer kulturelle, sportslige og almennyttige formål. Med denne donation anerkender Spar Nord Fonden den uvurderlige indsats, som vores frivillige yder hvert år, med deres bidrag til at gøre Skagen Festival til en succes.

Støtte til Frivilligheden

– Donationen fra Spar Nord Fonden vil blive brugt til at forbedre forholdene for de frivillige, der gør festivalen mulig. Vi vil sikre, at vores frivillige har de nødvendige ressourcer og faciliteter til at udføre deres arbejde effektivt og med glæde. Der vil blive investeret i opkvalificering og træning, så vores frivillige har den rette viden og de rette værktøjer, til at gå til deres opgaver under fremtidige festivaler, fortæller Formand Jesper Hegaard, Skagen Festival. 

En Festival Drevet af Frivillige

Skagen Festival har altid været drevet af frivillige kræfter. Hvert år samles op imod 650 mennesker, der frivilligt giver deres tid og energi for at skabe en festivaloplevelse ud over det sædvanlige. Fra scenearbejde og logistik til billetkontrol og barer – de frivillige er og bliver hjertet i festivalen.

– Om den enkelte frivillige har været her i 10, 15 eller 20 år, eller om det er det første år, så værdsættes hver enkel frivillig af festivalens ledelse, men vigtigst af alt, af festivalens mange glade publikummer. Mange frivillige oplever da også, at blive en del af en større familie og kommer igen år efter år og spenderer måske ligefrem sommerferien på deres ”festivalfamilie” i Skagen, fortæller Jesper Heegaard og fortsætter:

– Vi er dybt taknemmelige for Spar Nord Fondens støtte og deres anerkendelse af frivillighedens betydning. Denne donation vil ikke kun hjælpe med at forbedre festivalens drift, men ikke mindst også styrke fællesskabet blandt de frivillige og skabe en endnu bedre oplevelse for alle involverede, påpeger Jesper Hegaard. 

Om Skagen Festival

Skagen Festival er en af Danmarks ældste musikfestivaler og finder sted hvert år i den første weekend i juli. 

Festivalen tiltrækker musikelskere fra nær og fjern med et varieret program, der udforsker de forskellige grene indenfor folkemusikken.

Læs mere om festivalen, udforsk årets program, og køb billet på: www.skagenfestival.dk.

Om Spar Nord Fonden

Spar Nord Fonden støtter projekter og initiativer, der fremmer kultur, idræt, social udvikling og meget mere. Fonden har til formål at skabe positive forandringer og støtte fællesskaber i hele Danmark. Læs mere om fonden på www.sparnordfonden.dk.

En kommentar til “Festivalen modtager 150.000 kr. til Støtte for Frivilligheden” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Festivalen modtager 150.000 kr. til Støtte for Frivilligheden”

 • Poul Jakobsen

  Det er flot at Spar Nord donerer 150.000 til Skagen festivallen, så den overlever

  Nibe Festival 2024 – Imponerende rekord: Nibe Festival leverer overskud på 3,6 millioner til velgørende formål

  Der er et eller andet rivende galt i Skagen/Frederikshavn, hvor alt giver underskud helt op i milliardklassen.

  Den offentlige og halvoffentlige administration er alvorlig syg

  Som vi ser i Nibe kan det gøres bedre, hvis de rette folk kommer til

  MVH

  Poul

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Festivalen modtager 150.000 kr. til Støtte for Frivilligheden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger