Første HHX student har fået huen på

Rasmus Nissen og familien.

Første HHX student har fået huen på

20. juni 2024 - kl. 5:59 - af

Onsdag den 19. juni blev Rasmus Peter Nørgaard Nissen årets første HHX student. Baran Bakirci blev den første elev til at blive færdig med sin EUD Business uddannelse.

Traditionen tro var der flag, kram og blomster fra familien – og blomster fra Frederikshavn Handelsskole – da Rasmus Peter Nørgaard Nissen blev årets første HHX student. Det skete efter en veloverstået eksamen i International Virksomhedsøkonomi.

Senere på dagen blev Baran Bakiric som den første elev færdig med sin EUD Business uddannelse. Det skete efter eksamen i Det Uddannelsesspecifikke fag (USF), hvor Baran har valgt retningen Handel.

Begge fik overrakt blomster af uddannelseschef Anne Mose:

  • Det er en festdag, når vi kan se de unge blive færdige med deres uddannelser her hos os efter ét, to eller tre års studier. Vores uddannelser sender dem i mange forskellige retninger – nogle læser videre, andre tager et sabbatår og andre fortsætter med en læreplads i en virksomhed. Vi håber uanset hvad, at de vil se tilbage på deres tid her med glæde, hvor vi arbejder med at klæde eleverne på både fagligt, socialt og personligt til deres videre rejse i livet, siger uddannelseschef Anne Mose.  

I alt 150 elever bliver de kommende dage færdige på HHX, EUD Business og EUX Business. På mandag bliver den første EUX Business elev student.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Første HHX student har fået huen på' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger