Ny klinik åbnet i Skagen: Mød Lone Hintze og “Krop i Balance”

Ny klinik åbnet i Skagen: Mød Lone Hintze og “Krop i Balance”

22. juni 2024 - kl. 9:10 - af

Skagen har fået et nyt sundhedstilbud. Den 54-årige Lone Hintze har netop åbnet sin klinik, “Krop i Balance”, på Skagavej 103B. Klinikken er lejet ind hos “Beauty by Munk” og tilbyder en bred vifte af behandlinger.

Har du akutte skader, smerter, kroniske lidelser, stress, angst, søvnløshed eller andre helbredsproblemer, så kan akupunktur være løsningen for dig.

Lone Hintze er ingen fremmed i Skagen. Født og opvokset i byen, arbejdede hun i mange år som hjemmesygeplejerske, inden hun i 2013 flyttede til Århus. Her fortsatte hun sin karriere inden for sundhedssektoren, blandt andet som leder på et plejehjem. Nu har hun besluttet at vende tilbage til sine rødder i Skagen.

“Jeg har, mens jeg har været væk fra Skagen, hele tiden savnet byen, og nu er jeg her så,” siger Lone Hintze til SkagensAvis, mens hun demonstrerer sine færdigheder som akupunktør på avisens udsendte ( med så godt et resultat at han kommer igen ). Udover akupunktur tilbyder Lone bl.a også massage, kosmetisk akupunktur, holdningskorrektion og cupping i sin klinik.

Lone Hintze er uddannet sygeplejerske og certificeret akupunktør. Hun er også RAB-certificeret, hvilket betyder, at patienter kan få tilskud fra sygeforsikringen “danmark”, ligesom det er muligt at søge sin sundhedsforsikring om at få dækket udgifterne. 

Klinikken i Skagen er ikke den eneste, Lone driver. Hun har også en klinik i Frederikshavn. På spørgsmålet om, hvornår man kan finde hende i Skagen eller Frederikshavn, svarer Lone med et smil: “Jeg er der, hvor kunderne er.”

For mere information og booking af tid til “Krop i Balance”, kan du besøge klinikkens hjemmeside.

Du kan også kontakte Lone Hintze på 6154 8040.

 

2 kommentarer til “Ny klinik åbnet i Skagen: Mød Lone Hintze og “Krop i Balance”” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Ny klinik åbnet i Skagen: Mød Lone Hintze og “Krop i Balance””

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger