Min FerieBy Skagen Aktivitetsbog – 2024 på gaden

Min FerieBy Skagen Aktivitetsbog – 2024 på gaden

10. juli 2024 - kl. 6:54 - af

Med stor glæde præsenteres den tiende jubilæumsudgave af “Min FerieBy Skagen Aktivitetsbog – 2024”, en unik og farverig aktivitetsbog skabt for at styrke det lokale sammenhold og hylde de mennesker, der holder Skagen i gang. Tegnet af Henrik Johnsson og hans søn Marius, tilbyder bogen en række spændende aktiviteter for både børn og voksne.

“Vi har arbejdet virkelig hårdt for at levere den bedste aktivitetsbog om Skagen nogensinde,” siger Henrik Johnsson. “Denne bog er en hyldest til de lokale virksomheder og Skawboere, og vi bringer glæde og styrke sammenholdet i Skagen.”

Aktivitetsbogen indeholder en række opgaver som sudoku, labyrinter, find-fem-fejl, og meget mere. Hver opgave er designet til at være underholdende og samtidig fremme læring og kreativitet. Bogen portrætterer også lokale virksomheder med sort-hvide tegninger af deres facader samt karikaturer af ejere og ansatte.

“Bogen er ikke kun sjov og lærerig, men også en måde at vise vores taknemmelighed over for de lokale virksomheder, der støtter samfundet,” tilføjer Henrik. “Det er en gave fra virksomhederne til byen, og vi er stolte over at kunne præsentere denne særlige jubilæumsudgave.”

Bogen kan afhentes gratis hos en række deltagende virksomheder, herunder Nordjyske Jernbaner, Fri BikeShop, BikeRental Skagen, L&N Supply, Meny Skagen, Green’s Pub, Poul Eeg Camping, Sørensen & Frandsen, North Coast, Slagter Munch, Skagen Marathon, Nordjyske Bank, Skagen Kunst og Rammer, Butik Skagen, Entrepenør Jørn Lyth Skagen, Colorhotel Skagen, Pier1, Skagen Frisk, Sparekassen Danmark, Karstensens Skibsværft, og Skagens Bamsemuseum.

For mere information om “Min FerieBy Skagen Aktivitetsbog – 2024” og andre produkter som karikaturtegninger, profil-malebøger, vægmalerier og tegneundervisning besøg [www.minferieby.dk](http://www.minferieby.dk).

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Min FerieBy Skagen Aktivitetsbog - 2024 på gaden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger