Tak fordi i juledag hjalp mig på benene efter uheld, Lars Brun

2. januar 2009 - kl. 12:25 - af

Jeg vil her igennem skagens avis gerne takke de flinke og forstående 3 damer, der hjalp mig på benene efter at Kong Vinter havde fat i mig og min knallert juledag på Ø, Strandvej Jeg er godt forslået – men har det godt

mange hilsner
Lars Brun
Frejasvej 73
9990 Skagen

En kommentar til “Tak fordi i juledag hjalp mig på benene efter uheld, Lars Brun” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Tak fordi i juledag hjalp mig på benene efter uheld, Lars Brun”

  • Hanne (Sysser) Korsgaard ( f. Trudslev)

    Hej Lars! Jeg har lige haft besøg af Keld… Han fortalte at han havde mødt dig, og havde en hilsen til mig ,tusind tak… Det er sjovt… for jeg har tit tænkt på dig…. jeg har været i Skagen af og til, men aldrig mødt dig… jeg ville os så gerne købe den cd du har lavet… for den er bare SÅ god ( kan man købe den i Skagen)? Uha det er mange år siden, vi havde hyggelige stunder… i de gode “gamle” dage 🙂
    Jeg håber at høre fra dig.
    Mange hilsener fra “en gammel bekendt” Sysser.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tak fordi i juledag hjalp mig på benene efter uheld, Lars Brun' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger