Arrangement på Skagens Bibliotek: Pilgrimsruten i Spanien

7. januar 2009 - kl. 9:22 - af

Inspiration til de første skridt. En rejse, der forvandler og sætter spor i sjælen. Foredrag om pilgrimsfærd på Skagens Bibliotek torsag den 22. januar kl. 19.30 Temaet for Eva Michaelsens foredrag er en fodrejse i ord og billeder ad den 800 km. lange pilgrimsrute i det nordlige Spanien.

I mere end tusinde år har millioner af mennesker bevæget sig ad pilgrimsruten til Santiago de Compostela, ved den galiciske vestkyst. Et spor, der er let at følge med sine mange kulturskatte, fortællinger samt kirker og klostre undervejs.

Endnu i dag er pilgrimsruten en stor og givende oplevelse for den, der begiver sig af sted. Hvad enten det ”blot” er en forlænget vandretur eller en søgen efter noget eksistentielt, vil pilgrimsruten ramme ind i noget væsentligt hos de fleste mennesker. Mødet med tilværelsens mest basale sider og med spændende mennesker undervejs, krydret med langsomhed, tid til refleksion og mødet med sig selv og egne grænser, gør rejsen til en oplevelse i særklasse.

Eva Michaelsen er i efteråret 2008 hjemkommet fra sin fjerde lange vandring i Spanien og deler ud af oplevelser, erfaringer og praktiske råd til dem, der selv skulle få ”blod på tanden” og lyst til at begive af sted.

Entré: 40 kr. Billetter kan bestilles på tlf. 98442822

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Arrangement på Skagens Bibliotek: Pilgrimsruten i Spanien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger