Aalbæk Sjøw billetsalg startet – bestil din billet her !

Aalbæk Sjøw billetsalg startet – bestil din billet her !

9. januar 2009 - kl. 9:28 - af

Billetsalget til årets revy startede nytårs aftens dag, med bestillingskuponer i Nordjyske mediers ugeaviser.

Derudover lykkedes det, efter nogle små startvanskeligheder, at få onlinebestillingen på www.aalbaeksjoew.dk til at fungere lidt oppe ad formiddagen nytårs dag.

I dag, en uge efter startskuddet, er godt og vel halvdelen af billetterne solgt, og det ser lovende ud, idet revyholdet regner med, at få udsolgt til samtlige 6 forestillinger i år.
Sidste år var der en enkelt aften med nogle få ledige pladser, men vi tror på, at alle pladserne bliver fyldte i år.

Traditionen tro, er det den sidste lørdag der er mest populær, og den var da også udsolgt allerede midt på dagen den 2. januar.

Alle forestillinger er lige gode:
Det med at den sidste lørdag er ”den bedste”, har ikke noget på sig længere. Forestillingen er gennemøvet og gennemspillet allerede til premieren og der er ingen overraskelser eller improvisationer den sidste aften, i modsætning til hvordan det var i ”gamle dage”.

For mange år siden, var den sidste lørdag den ”sjove” aften hvor aktørerne på scenen prøvede om man kunne ”hyle” sine medspillere ud af den. – Nogen gange var det sjovt, men det kunne også være både plat og pinligt, og det er vi heldigvis vokset fra, og vi er enige om, at publikum skal have den samme oplevelse uanset hvilken dato de vælger, så dem der ikke nåede at få billetter til den 7. marts, kan sagtens glæde sig alligevel.

Også telefonsalg:
Dem der ikke ønsker at benytte kuponer eller Internettet, men hellere vil have en personlig betjening når de bestiller billetter, kan fra mandag den 2. februar kl. 17.00, også bestille på telefon 98489892, men kun til de dage hvor der stadigt er ledige pladser.

Øvning er i gang:
Lige nu, er aktører og musikere i fuld gang med at øve numrene til årets revy, det foregår under kyndig tilrettevisning af vores instruktør, Marianne Svendsen, og åstedet er Aalbæks dejlige Kulturhus.
Når teksterne sidder på rygraden og Marianne er ved at have set sig træt på numrene, kommer Hanne Boesen, som i flere år har været instruktørassistent, og ser på numrene med friske øjne, og hjælper med den sidste afpudsning.

Den endelige afpudsning og gennemspilning med rekvisitter, kostumer og sceneskift, kommer først når scenen er stillet op på Diget, 5 dage før premieren. Så skal det hele spille sammen. Alle er i gang og alle sanser er spændte og opmærksomme.

Ud over dem der står på scenen og revyorkesteret, er der mennesker både ved siden af, bag ved og foran scenen der skal spille med. Det er dem der styrer lyd, lys, sætter rekvisitter ind og laver sceneskift, trækker tæppe og sufflerer, sætter hår og lægger make up, og endelig dem der bare sørger for at der er kaffe på kanden og mad til folkene.

Aalbæk Sjøw er et stort set-up:
Længe før revyfolkene træder op på scenen på Diget, er der nogen der har siddet hjemme og syet kostumer. Der er nogen der har hamret savet, banket, malet og svejst for at lave rekvisitter, der er nogen der har solgt billetter, lavet revyprogram, solgt programannoncer, opbygget teknikrack, lavet regnskab, planlagt, koordineret og skrevet tekster, alt sammen for at ende op med et slutprodukt, som vi alle er stolte over at vise frem. Og belønningen er ikke hverken gods eller guld, men alene den tilfredse følelse der kommer i maven, når publikum rejser sig op og klapper, og det er det hele værd.

Når publikum ankommer til Diget, sider der 15 stk. 300w højttaler der er nedhængt fra loftet, 96 lamper med en samlet effekt på i alt 84 kilowatt, hvilket svarer til 1.400 stk. 60W pærer. Der er opstillet en stor scene med et gulvareal på nær ved 100m2¬, som med scenetæpper, tårne, rigge m.v. fylder 2 tætpakkede 20 fods containere, når det er pakket sammen.

Samspil med Rideklubben:
Ud over det der sker på scenen, er der nogen der dækker bord, serverer mad, rydder op, vasker op, sælger drikkevarer og tager imod gæsterne når de kommer. Det er Aalbæk Raabjerg Rideklub, der gennem en årrække har stået for denne del af arrangementet, og det har de gjort så godt, at der efterhånden er flere firmaer og lignende, der hyrer Rideklubben til servering, når der skal holdes store firmafester.

Gode tekster:
Selv om nogen måske vil mene, at min vurdering er subjektiv, er det min helt klare overbevisning, at vi teksterne i årets revy gennemsnitligt er de bedste vi har set.

Der er ikke overvægt af lokalstof og det er ikke med vilje, men alene fordi de kendte i kommunen, opfører sig alt for pænt og dummer sig for lidt, til at kunne komme med. Selvfølgelig har Bill og Putte, alias Hjalmar og Gerda, fundet noget sladder der skal udveksles på bænken, og der er også lidt om krisen på boligmarkedet, som især mærkes i kommunens alleer nordligste del. Der er rigtigt meget at grine ad, når teksterne som i år er skrevet af bl.a. Grethe Ehrenreich, Jørn Uffe Nielsen, Palle Nielsen, Naja- og Knud Fischer, Leif Maibom og Vase & Fuglsang m.fl. løber over scenen.

Og så vil vi jo som lovet, helt bogstaveligt, tage publikum med på en flyvetur med vores helt nye luftfartsselskab ”Aalbæk Sjøw Airlines”. – Så husk faldskærm, redningsvest og det gode humør!

På gensyn på Diget den 26., 27., og 28. februar eller 5., 6. og 7. marts.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aalbæk Sjøw billetsalg startet - bestil din billet her !' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger