1. etape af “Huset Holst” er nu påbegyndt ved Trælasten

1. etape af “Huset Holst” er nu påbegyndt ved Trælasten

13. februar 2009 - kl. 9:05 - af

Det ses tydeligt når man passerer Trælasten, at der sker et eller andet inde bag den nye “pladevæg” som er opsat ud mod Chr. X’s vej. Det er 1. etape af “Huset Holst” som man nu har påbegyndt.

Bygningen som tidligere husede køkken udstilling er revet ned for at give plads til nyt.

“Det ville ganske enkelt være for dyrt at renovere den gamle bygning og den var jo ikke ligefrem en arkitektonisk perle, så derfor valgte vi at rive den ned og bygge helt nyt” udtaler Jens Holst, Direktør ved Trælasten A/S.

Foto: Jens Holst og Finn Frøstrup ved byggepladsen.

Den nye bygning bliver opført i 2 etager  og vil være på ca. 450 m2. I denne nye bygning vil der fremover være produkter til bolig indretning med specielt fokus på køkken, bad, hvidevarer, brændeovne fliser og klinker.

Når der findes en 1. etape, så må det naturligvis også betyde at der findes en 2. etape. Og ganske rigtigt, så begynder fase 2 af Trælastens store ombygning kort tid efter 1. etape står færdigt som gerne skulle være omkring den 1. juli 2009.

2. etape kommer til at huse Colorit – eksklusiv mode, sko og tasker på ca. 500 m2. Desuden en livsstilsafdeling med bl.a Louis Poulsen afdeling, mærkevarer til boligen danske møbelklassikere, trendsættende italiensk design samt Toscanske og græske krukker på ca. 1100 m2.

Mere info: www.traelastenskagen.dk

Foto. Mens der bliver bygget om bliver dette træhus brugt til udstilling.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger