Når kommunen vil lukke noget der fungerer, hvad så?

Når kommunen vil lukke noget der fungerer, hvad så?

20. marts 2009 - kl. 9:13 - af

Når kommunen vil lukke noget der fungerer, er den bedste løsning, at AVØ tager over. Lige nu raser debatten om, hvorvidt det er rimeligt, at affaldsselskabet AVØ overtager Virksomheden Skagens genbrugsbutik og desuden åbner en helt ny genbrugsforretning i Frederikshavn.

I princippet er jeg enig med Lars Møller (V), som er medlem af bestyrelsen for AVØ: Det ikke er AVØ´s opgave at drive genbrugsbutik, men i denne sammenhæng tror jeg alligevel, det kan blive en god løsning, hvis AVØ overtager projektet i Skagen. For jeg vil vende sagen om og spørge: Hvorfor har Frederikshavns Kommune overhovedet opsagt lejemålet omkring Genbrugsbutikken i Skagen? Aktiveringsprojektet er tidligere blevet rost til skyerne, og desværre begynder jeg at få en fornemmelse af, at der er en tendens til, at Frederikshavn Kommune lukker de tiltag, som har været en succes i den gamle Skagen Kommune.

Frederikshavn Kommune har opsagt lejemålet i Skagen men har ikke offentligt meldt ud, hvad der kommer i stedet, og det gør, at mange mennesker føler sig usikre på, hvad der nu skal ske. Det synes jeg er en meget utilfredsstillende situation, og på den baggrund synes jeg, det er godt, at der i AVØ er flertal i bestyrelsen for at overtage projektet. Det er både et aktiveringsprojekt samt et socialt aktivt projekt for mange mennesker i Skagen by.

Jeg mener, at AVØ tager et socialt ansvar i det område, hvorfra selskabet får sine indtægter, og det er godt. Om der så skal åbnes en tilsvarende butik i Frederikshavn by, vil jeg tillade mig at stille spørgsmålstegn ved.

Med venlig hilsen
Peter E. Nielsen
Konservativt Byrådsmedlem

En kommentar til “Når kommunen vil lukke noget der fungerer, hvad så?” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Når kommunen vil lukke noget der fungerer, hvad så?”

  • “desværre begynder jeg at få en fornemmelse af, at der er en tendens til, at Frederikshavn Kommune lukker de tiltag, som har været en succes i den gamle Skagen Kommune.”
    Jatak, det må du nok sige – listen over succesfulde projekter der er blevet lukket de sidste par år er SKRÆMMENDE lang.
    Men desværre bliver vores politikere ofte ikke draget til ansvar for de langsigtede virkninger af deres beslutninger, kun de kortsigtede økonomiske virkninger…

    Mette

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Når kommunen vil lukke noget der fungerer, hvad så?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger