Er der kloak problemer på den ny renoverede Havnevej?

Er der kloak problemer på den ny renoverede Havnevej?

22. april 2009 - kl. 9:01 - af

Tak for den hurtige responstid! I går kom vi og andre her på vejen i den ubehagelige situation, at vores toilet pludseligt blev tilstoppet. Blikkenslageren blev tilkaldt og kom hurtigt.

Alle kloakker på vores lille vej stod til at løbe over, og udsigten var, at der kunne være problemer med kloakker og niveauer i forbindelse med istandsættelsen af Havnevej. Vi så katastrofen nærme sig.

Men så gik det hurtigt. Kommunen blev kontaktet, straks var der nogle her, og inden den næste tissetrang meldte sig, kom der en slamsuger, som løste problemet indtil videre.

Der har været brug for en slamsuger 3 gange siden indvielsen af vores nye vej. Folkene, som kom, kendte kloaksystemet, i hvert fald det gamle fra før fornyelsen. Under den lidt panikagtige snak gik det op for os, at vi om nogle få uger ikke mere vil have sådanne kompetente ansatte her i Skagen.

Vort spørgsmål må derfor være: Hvor lang en responstid kan forventes fremover, hvor hjælpen skal komme fra Frederikshavn?
Spørgsmålet er alvorligt ment. Situationen var særdeles kritisk.

Venlig hilsen Inger og Per

3 kommentarer til “Er der kloak problemer på den ny renoverede Havnevej?” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Er der kloak problemer på den ny renoverede Havnevej?”

 • Kempff-Nordkap

  Mange tak for svaret. Det var nu en fra Forsyningen, som hjalp os på forbilledlig vis. Han sørgede for, at nogle mænd heroppe kom lynhurtigt og klarede vores problemer.

  Venlig hilsen
  Inger og Per

 • Hans Chr. Andersen (WebRedaktør)

  Jeg har været i kontakt med René Hansen, som er afdelingschef for kloakforsyningen, en afdeling under Forsyningen ved Frederikshavns kommune.

  René Hansen har oplyst til mig, at ansvaret for kloakeringen på Havnevej henhører under Park og Vej i Frederikshavns kommune, og at man der ikke vidste besked om problemet, da man ikke var orienteret.

  Dog har man nu efterfølgende undersøgt kloaksystemet på det omtalte sted, og fundet ud af, at der i rørene var diverse små rester efter byggemateriale, sandsynligvis stammende fra renoveringen af “Skawpubben”.

  Disse byggerester er nu fjernet fra rørene, og samtidigt er der udført en TV undersøgelse, og systemet er konstateret i fuld funktionsdygtig stand.

  I øvrigt vil jeg i den nærmeste fremtid modtage en opdatering på renoveringen af kloaksystemet i Bankekvarteret/Nordsøvej.

  Mvh.
  Hans Christian Andersen
  WebRedaktør

 • Martin Pedersen

  Det undrer mig ikke hvis kloaken er lavet forkert her. Det går jo godt på Middelbanke også, hvor de er ved lave noget om igen igen. De er jo nok ikke de samme folk der sætte rørene ned, så mon ikke problemet kommer fra den/dem der laver tegningerne!

  For at kommentere til spørgsmålet om folkene fra Frederikshavn, kan jeg kun sige at det var Skagen afdelingens folk der renoverede vejene på den ulige side af Middelbanke. De var meget behjælplige og forståelige over for situationen for beboerne, men stik modsat virker folkene fra Frederikshavn afdelingen at have det. De virker mere ligeglade og de fylder meget mere med deres udstyr.
  Håber ikke det er standarden vi kan forvente i fremtiden, hvis det er Frederikshavn der skal stå for alt arbejde her oppe…

  Hilsen en frustreret Middelbanke beboer.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Er der kloak problemer på den ny renoverede Havnevej?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger