Kommune info: Lokalplaner samt mobiltelefon master
4. maj 2009 - kl. 9:44 - af Hans Chr. Andersen
Frederikshavn Kommune har i henhold til Planlovens § 35 meddelt landzonetilladelse til etablering af rørmast på 24 meter til mobiltransmission på Flagbakkevej 53, 9990 Skagen (matr.nr. 220c Skagen Markjorder).
Vil du vide mere?
Om tilladelsen, kan du henvende dig til Teknisk Forvaltning, PlanMyndighed på tlf.: 9845 6221.
Vil du klage over afgørelsen?
Kan dette ske til Naturklagenævnet af enhver, der må antages af have en retlig interesse i sagens udfald. Klagefristen er 4 uger efter datoen for denne annoncering. Eventuel klage skal være skriftlig og sendes til Frederikshavn Kommune, Rådhus Allé 100, 9900 Frederikshavn eller pr. e-mail til tf@frederikshavn.dk.
Kommunen videresender klagen til Naturklagenævnet, som opkræver et gebyr på 500 kr. for behandling af klagen. Behandling af klagen påbegyndes ikke før betalingen er modtaget. Gebyret tilbagebetales, såfremt der opnås helt eller delvist medhold i klagen.
Teknisk Forvaltning
———-
Rottebekæmpelse
I de næste par måneder vil alle ejendomme i landzone samt landbrug i byzone få besøg af kommunens rottebekæmper, og bekæmpelse vil, efter aftale, blive foretaget, hvor der er rotter.
I byzoneområder i øvrigt samt i sommerhusområder sker bekæmpelsen kun, hvis man henvender sig til kommunen.
Kun autoriserede personer eller personer, der er undergivet en autoriseret persons instruktion og arbejder på dennes ansvar må bekæmpe rotter med kemiske midler. Dette indebærer, at der ikke længere må udleveres rottegift til borgerne.
På kommunens hjemmeside www.frederikshavn.dk (under Borger/natur og miljø/rotter og andre skadedyr) kan du finde gode råd og læse noget om tegn på rotter.
Hvis du konstaterer rotter så ring snarest muligt til Borgerservice på tlf. 9845 5500 i tidsrummet: Mandag, tirsdag, onsdag kl. 08.00 – 15.00, torsdag kl.08.00 – 17.00 samt fredag kl. 08.00 – 14.00
Med venlig hilsen
Teknisk Forvaltning
———-
Lokalplanforslag til offentlig debat
Frederikshavn Byråd har den 29. april 2009 besluttet at fremlægge følgende forslag til lokalplaner samt kommuneplantillæg til offentlig debat:
Forslag til lokalplan SKA.240.B Tæt-lav boligbebyggelse ved Alba Schwartz Vej samt kommuneplantillæg nr. SKA.26.05.
Planforslaget omfatter et byzoneareal på ca. 2100 m2 beliggende ved Alba Schwartz Vej samt Sct. Clemens Vej.
Hvilke muligheder giver lokalplanforslaget?
Planforslaget er udarbejdet med henblik på i forening med den eksisterende beboelse på Sct. Clemens Vej 40, at kunne etablere 3 nye boliger som tæt-lav boligbebyggelse i området på Alba Schwartz Vej.
Forslag til lokalplan SKA.238.B Tæt-lav boligbebyggelse ved Doggerbanke samt kommuneplantillæg nr. SKA.27.05
Planforslaget omfatter et byzoneareal på ca. 2800 m2, som er beliggende i et større boligområde i Bankekvarteret i den vestlige del af Skagen By.
Lokalplanens område grænser mod nord op til åben-lav boligbebyggelse, mens der mod øst og vest findes en tæt-lav boligbebyggelse bestående af henholdsvis andelsboliger og ungdomsboliger. Syd for området er der en større dagligvareforretning – Aktiv Super.
Hvilke muligheder giver lokalplanforslaget?
Planforslaget muliggør at området kan anvendes til opførelse af 8 nye boliger i tæt-lav bebyggelse ved Doggerbanke i Skagen.
Fælles for begge planer:
Miljøvurdering
Den planlagte anvendelse af området vurderes ikke at påvirke miljøet væsentligt efter de kriterier, der fremgår af Lov om Miljøvurdering af planer og programmer. Frederikshavn Kommune har derfor vurderet, at der ikke skal udarbejdes en miljøvurdering. Denne afgørelse kan påklages til Naturklagenævnet, Rentemestervej 8, 2400 København NV, eller på e-mail nkn@nkn.dk senest 4 uger efter offentliggørelse. (Nævnet opkræver klagegebyr på 500,00 kr. hos klageren, se evt. mere på www.nkn.dk).
Retsvirkninger af lokalplanforslagene
Indtil lokalplanforslagene er endeligt vedtaget, må de ejendomme, der er omfattet af forslagene, ikke bebygges eller i øvrigt udnyttes på en måde, der skaber risiko for en foregribelse af de endelige planers indhold.
Offentlighedsperiode
Forslagene er fremlagt til offentlig debat i perioden onsdag den 6. maj 2009 til mandag den 6. juli 2009 begge dage inkl.
Hvilke muligheder har du?
Hvis du har ideer og kommentarer eller mener, at forslagene bør ændres, skal du sende dine kommentarer til Frederikshavn Kommune, Rådhus Allé 100, 9900 Frederikshavn, eller pr. mail til tf@frederikshavn.dk, så de er os i hænde senest den 6. juli 2009.
Ønsker du at være anonym, skal dette fremgå af din indsigelse.
Her kan du se lokalplanforslagene
Lokalplanforslagene kan ses på bibliotekerne i Frederikshavn Kommune og på kommunens hjemmeside www.frederikshavn.dk. Alle interesserede kan få lokalplanforslagene udleveret i Borgerservicecentrene i Frederikshavn, Sæby og Skagen.
Spørgsmål til lokalplanforslagene kan rettes til Sune Riis Østergaard på telefon 9845 6243 eller på mail suos@frederikshavn.
—————-
”Den allersidste dans” – Musikteater om ældre for hele familien.
I samarbejde med teateret Mungo Park viser Frederikshavn Kommune ”Den allersidste dans”. – En musikalsk fortælling om de sidste dansetrin i livet.
Læs mere på www.frederikshavnkommune.dk eller www.detmusiskehus.dk
Billetpris: kr. 50,00.
Tidspunkt: Spillested/billetsalg:
Fr.havn: Mandag den 18. maj 2009, kl. 15.00 og kl. 19.30 Det Musiske Hus
Skagen: Onsdag den 20. maj 2009, kl. 15.00 og kl. 19.30. Kultur og fritidscenteret
Østervrå: Fredag den 22. maj 2009, kl. 19.30 Kulturhuset/Østervråhallen
Sæby: Søndag den 24. maj 2009, kl. 15.00 og 19.30 Manegen, Sæby Kulturhus/Sæby Bibliotek
Arrangør: Frederikshavn Kommune, Børne- og Kulturforvaltningen.
Samarbejdspartnere: Kulturhusene og Frederikshavn Teaterforening.
———-
“Hvad lighed er der mellem sove- og beroligende medicin og bananer?
– når benzodiazepinerne tager magten fra os
Onsdag d 13. Maj kl. 19.00 i Det Musiske Hus i Frederikshavn, er der et spændende foredrag af Speciallæge i psykiatri Henrik Rindom om, hvorfor vi bliver afhængige.
Dybest set bunder det i vores overlevelsesmekanismer. Inde i midten af hjernen er det såkaldte belønningssystem, som giver os en dejlig oplevelse, når det påvirkes af en række stoffer, som vi også kalder rusmidler.
Foredraget med Henrik Rindom er en del af et samarbejdsprojekt i Frederikshavn Kommune, der har til formål at ændre vores ”kedelig Danmarks rekord” i forbrug af vanedannende sove og nervemedicin.
Samarbejdspartnerne i projektet er praktiserende læger, Frederikshavn Kommune og Benzorådgivningen.
Ingen tilmelding – mød blot op i Det Musiske Hus, Rådhus Alle 98, 9900 Frederikshavn onsdag d. 13/5. Kl. 19.00
Anbefal artiklen via e-mail
Email en kopi af 'Kommune info: Lokalplaner samt mobiltelefon master' til en bekendt