Flot 3. plads i Junior DM i billard til ung Skawbo

Flot 3. plads i Junior DM i billard til ung Skawbo

12. maj 2009 - kl. 8:11 - af

Thomas Larsen på 15 år fra Skagen vandt en velfortjent bronzemedalje til Junior DM i billard 1.-3. maj 2009. Thomas tog sammen med to andre fra hhv. Aars og Tårs til Lolland-Falster, hvor selve konkurrencen fandt sted. Han kom hjem med en velfor-tjent 3. plads efter 3 hårde kampe. Vinderen blev Sebastian Nielsen.

I denne form for turnering bliver deltagerne delt op i puljer og de to bedste går så videre til en ”knock-out”-runde, hvor vinderen så bliver kåret.

Keglebillard, som Thomas spillede, består af 3 baller (2 hvide og 1 rød) og 5 keg-ler. Det gælder så om at støde til den røde ball, der skal ramme en hvid og derefter vælte kegler. Her støder man til man ikke længere laver point, så er det næste mand. Sådan fortsætter spillet til man kan kåre en vinder. Læg mærke til at det ikke er et hvilket som helst poolbord man spiller på, men et billardbord, hvor hullerne ikke er nær så store, som på et almindeligt poolbord.

Skagen Billard Klub, der har til huse på Skarpæsvej, deltager i bl.a. Ungdoms-Cup. Der findes en ny vinder af Ungdoms-Cup, hver 2. måned. Man samler så point sam-men til disse Ungdoms-Cup og de bedste spillere har så senere hen mulighed for at stille op i JBU Grand Prix eller DDBU Grand Prix, der begge er store stævner. Thomas Larsen har bl.a. også vundet Ungdoms-Cup, mens Christian Schmidt, Skagen Billard Klub, har vundet 2 medaljer og er blevet puljevinder.

Der er altså store muligheder for landsdækkende stævner i Skagen Billard Klub.

Artikel af Stefan Stenberg Sørensen

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot 3. plads i Junior DM i billard til ung Skawbo' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger