100 års jubilæum – ”Gamle” FDF´ere efterlyses!

100 års jubilæum – ”Gamle” FDF´ere efterlyses!

25. maj 2009 - kl. 8:34 - af

Nu nærmer tiden sig for FDF Skagens 100 års jubilæum, og folkene bag de mange festlige indslag arbejder på højtryk, for at få jubilæumsdagene planlagt. I forbindelse med jubilæet er det planen at lave en DVD med FDF´ere gennem tiderne, som fortæller om deres gode oplevelser. Denne DVD skal produceres i stedet for et traditionelt jubilæumsskrift.

Jubilæumsudvalget har derfor en bøn til ALLE, som kan bidrage med gode historier om at møde op i ”Lynghuset” på Fritidsvej i Skagen, onsdag den 10. juni kl. 19.00, hvor kameraet vil stå klar til at optage de, forhåbentligt mange, gode historier.

Skulle du have en god historie, som du vil bidrage med, men er forhindret denne dag, så kontakt Leo og Grethe Pedersen på telefon: 98 44 48 60 eller e-mail: formand@fdfskagen.dk

Der efterlyses samtidig gamle uniformer og andre FDF relaterede ting til brug i et, til dagene indrettet, nostalgirum. Der er allerede indsamlet mange både spændende og sjældne ting, så der bliver nok at se på, når jubilæet løber af stablen.

Læs mere om FDF Skagen på www.fdfskagen.dk hvor du også kan se hvor vores nye kredshus, ”Lynghuset”, ligger, eller på facebook gruppen ” FDF Skagen 100 år”

En kommentar til “100 års jubilæum – ”Gamle” FDF´ere efterlyses!” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “100 års jubilæum – ”Gamle” FDF´ere efterlyses!”

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '100 års jubilæum - ”Gamle” FDF´ere efterlyses!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger