Egnsspillet 2009 “Anna -nå Anna” er en flot oplevelse

Egnsspillet 2009 “Anna -nå Anna” er en flot oplevelse

23. juni 2009 - kl. 9:41 - af

De første fire forestillinger er vel gennemført, og den netop overståede weekend bød på flot sommervejr, som på altid er at foretrække til disse frilufts skuspil. “Bag kulisserne” mødte jeg dog en af skuspillerne som var i færd med at skifte til ulden islænder trøje, og på mit spørgsmål, om ikke det var en varm oplevelse, fik jeg dårligt et svar, hvilket jo også på en eller anden måde er et svar, måske mest af alt fordi mit spørgsmål var lidt dumt, for naturligvis var det en varm oplevelse at stå der midt i sommersolen i vintertøj.

Skagen By- og Egnsmuseum lægger som sædvanlig jord til Egnspillet, og der er en helt speciel stemning på museet, alt i mens at skuespillet folder sig ud overalt, mellem husene og mellem publikum.

En del af temaet for egnspillet, er de mange huse som er til salg for nuværenden, og alle museets bygninger prydes da også af “Til salg” skilte.

På et tidspunkt dukker der 3 personer op som mest af alt ligner nogen som er gået forkert. Jeg tænker ved mig selv, hvad hulen laver de her? – pludselig går det op for mig, at der er tale om en ejendoms mægler, som er i færd med at fremvise emner for potentielle købere, og at de altså er en del af det samlede skuespil, som folder sig ud i tid og rum. Godt gået, der havde i held til at snyde, i hvertifald mig.

Hvis du endnu ikke har oplevet årets egnspil, så har du fortsat muligheden, når det atter opføres disse dage:

August d. 15/8-16/8-22/8 (d. 22/8 er udsolgt), samt d. 23/8 fra kl. 16 til ca. 17.30

Billetterne der sælges fra Skagen By- og Egnsmuseum og koster kr. 85,- for voksne. Børn 7-14 år kr. 40,-. Børn under 7 år er gratis

Klik på fotos for at forstørre dem.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger