Hvorfor kun parkerings automater i Skagen?

Hvorfor kun parkerings automater i Skagen?

15. juli 2009 - kl. 9:11 - af

Her gik jeg og troede at vi alle skulle være ligestillede i Frederikshavn storkommune, MEN, er der nogen der kan fortælle mig hvor i Frederikshavn by man skal betale for at parkere, nej vel, det findes ikke, det er kun i Skagen vi skal belemres med denne extra udgift hvis man vover sig ned i byen for at handle.

Hvorfor denne forskelsbehandling, man skulle ellers tro borgmesteren sagtens kunne bruge lidt flere penge til udførsel af de “store“ planer han han for Frederikshavn by.

med venlig hilsen
ove sørensen

30 kommentarer til “Hvorfor kun parkerings automater i Skagen?” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

30 kommentarer til “Hvorfor kun parkerings automater i Skagen?”

 • Michael Egelund (WebRedaktør)

  Så fik vi vist skrevet det der skal skrives i denne sag, og jeg lukker nu for kommentarer.

  Har du noget helt nyt i sagen, der kan have betydning for mange læsere, er du velkommen til at sende mig en mail, og så skal jeg se om det er noget der kan komme på under artiklen.

  Michael Egelund

 • Nu handler vi Euro-Spar, det bliver det samme, men så er der ikke, så langt at
  køre! Ha-Ha !!!!!!!!

 • Kim Jørgensen

  F.G-Dal jeg vil våge den påstand at har man råd til en uge i Gl Skagen i uge 20 så har man også råd til at betale 12 kr i p afgift,for hvis 12 kr vælter ens ferie buget så skulle man måske kigge efter noget lidt billiger.
  Bare min mening

 • Karsten Drastrup

  ■Sten Schou
  ja det er fint at tage cyklen
  så kan man køre overfor rødt og uden lys letere påvirket og smide dem hvor det passer sig uden der sker en skid
  Gratis parkering for byens faste borgere intil alle i kommunen kommer med samme linie

 • Godt-nok, Ove Sørensen, nu kan jeg godt li`at bo her oppe i gl.Skagen, en gang
  om året i uge 20, så det ville nok være noget bøvlet at tage 7 stk franskbrød med,
  ikke!!!? mine forfædre kom fra Aars, Kimperland
  Jeg kunne tænke mig at, man fik en halv time til at handle i, uden p-afgift

 • det kam da vel ikke tage en hel time at hente et frb, man kan da komme mindre beløb i.

 • Kim Jørgensen

  Bullseye Ove ha ha

 • Tag cyklen, der koster parkering ikke noget………endnu.

  Hilsen Sten

 • ove sørensen

  Kære F.G Dal
  havde du nu været lige så snu som os jyder havde du købt dit franskbrød i Smørum, så havde du sparet 12 kr.

 • Hjemme ved min Brugs, i Smørum kan jeg holde hele dagen og natten hvis jeg
  vil det! men her i Skagen skal jeg betale kr. 12 for at få lov til købe et franskbrød
  til kr. 11.50 bob bob ! DET ER DA KUN JYDER, DER HAR FINDE PÅ DET! ?
  JYDER—JØDER ?““???

 • Jeg tænker :
  “Sikke et dejligt land vi bor i – folk har ikke større problemer at gå op i end om den ene by betaler parkeringsafgift eller ej.
  Eller også har de bare for god tid – STIL DOG SELV OP TIL BYRÅDET HVIS I MENER I KAN GØRE DET BEDRE !!

 • underligt at man forventer parkeringsafgift forsvinder fordi man er kommet under frederikshavn kommune .. som jeg husker det var der parkeringsautomater i skagen da jeg boede der og det var inden sammenlægningen

  men hvorfor skal frederikshavnerne pludselig betale parkeringsafgift fordi man gør det i skagen og hvorfor skal de fjernes i skagen fordi man ikke har det i frederikshavn ???

  parkeringsafgiften er jo ikke alle steder i skagen så lad bilen stå der hjemme og tag cyklen ned i byen ;o)

 • De folk der taler om, at vi skal have fjernet parkeringsafgiften for fastboende er har da fuldstændigt misforstået meningen med parkeringsafgiften.

  Vi skal tværtimod have parkeringsafgiften sat op, så folk afskrækkes fra at tage bilen, når de skal købe mælk i Fakta. Man er da svært handikappet hvis man ikke kan foretage sine indkøb på cykel, og handikappladserne er mig bekendt gratis.

  Til alle uvidende ignoranter kan jeg oplyse at en katalysator ikke fungerer før den er blevet opvarmet, og det er derfor noget forbandet miljøsvineri at bruge sin bil til småture.

  Sæt istedet parkeringsafgiften op til 100kr per kvarter.

  Hilsen Die Erde

  Die Erde

 • I tager fejl,

  alle turister er meget velkomne, når de tilpasser sig deres omgivelser og opfører sig…

  en del turister, også ofte norske turister, er meget dominerende i deres adfærd med for megen hastighed med for store biler på små veje,
  kører på cykel i modsat retning, i stedet for at køre på modsat cykelsti,
  bloker rundkørslen ved slagter Munch, således at andre ikke kan overholde færdsellove.
  Tilbage til parkeringsafgift:
  Ja, generelt til parkeringsafgift, naturligvis i hele kommunen, også Frederikshavn by, som har “pyntet” sig med halvhøje granitsten, således man overhoved ikke kan parkere, måske overser dem (højde 50 – 60 cm ) og smædrer bilen. De planlægger er ikke for kloge!

  Parkering i Skagen:
  Kommunens egne borgere bør have frikort i hele kommunen. De har jo og betaler alt via afgifter og skatter, de flytter sig hurtigt efter et indkøb,-
  det gør turister ikke,
  de holder længe og bruger kommunen. Den da bruger vores kommune skal også betale A.H. !
  Vi betalte ikke frivillig for at passere omfartsvejen ved Oslo for at komme til Göteborg. Norske turister og borger har rigeligt med penge og kan sagtens betale den lille afgift for at parkere !

  Velkommen til alle turister, både fra Kbh. Aalborg, Århus, Odense, Norge, Sverige og Tyskland m.m., men vær så venligst til at tilpasse jer omgivelserne , den smukke natur og ta`venligst også hensyn til de fastboende,- vi skal være her, I må være her !

 • Fru.Olsen har ret mit indlæg gik ikke på hvem eller hvorfor man har parkeringsafgift i skagen, men hvorfor erm ikke er ligestilling i den samme kommune, når man færdes i feks. københavn er der ingen forskel på kbh. og kbh.ø. jeg har på ingen måde kritiseret afgiften kun forskellen.
  v.h ove

 • Lisbeth Høilund

  ……….og vi er meget glade for å være her i Skagen! Hele året, ikke bare om sommeren. Men, det er riktig som fru Olsen sier; hvorfor skal man ikke betale for å parkere i Frederikshavn?
  MVH
  Lisbeth og familien “turister” i Skagen på 22. året!

 • Jeg kan ikke rigtig forstå den drejning debatten her har taget for i det indledende indlæg står der intetsteds nævnt ordet *Turist*.

  Hvordan debatten så er totalt drejet hen på det emne forstår jeg ikke. Det sagen gik på var hvorfor vi heroppe i Skagen skulle have p-afgift når man i resten af kommunen ikke har det samt at man ønskede lige vilkår for alle i samme bopælskommune, hvilket er forståligt nok set med mine øjne.

  At det kan være belastende med så mange gæster i byen er en ting, men hvis ikke de kom var det jo nok også galt.

  Så stop, nu for turisterne kan jo ikke gøre for at tingene er som de nu en gang er her i byen.

  Mvh.
  Fru Olsen

 • Turister.

  jeg syntes det er skræmmende, så mange heroppe der er bitte og misundlige på vores turister, i snart alle artikler og læser-breve, bliver der omtalt deres dyre sommerhuse-guldkort-dyre biler mm. Ja vi holder i kø om sommeren, og ja vi betaler parkerings-afgift, det gør vi også i københavn ålborg og de fleste andre steder, og igen turisterne kan vel ikke gøre for det, som AH skriver kan vi jo prøve at spærre byen af og så se om det bliver bedre heroppe uden byens gæster, jeg tvivler meget stærkt på der vil være meget Skagen tilbage, så drop nu de sure opstød og nyd sommeren og vores mange gæster.

 • ja i Frederikshavn har de også bycykler som alle kan låne gratis. Cyklerne er alle borgere i kommunen med til af betale, gennem Forsyningen A/S og Park- og vejforsyningen.

 • Til Jens..

  Du kan ikke sammenligne Skagen og Oslo!!

  Hvor mange av bedriftene ville overlevd uten turister?

  Sperr da heller byen for turister,så kan dere ha deres parkeringsplasser…..

 • det er iorden vi betaler p afgift, hvis pengene bliver brugt her i skagem, de kunne jo lave ativeteter til børnene,ikke kun for os der bor her men også for turisterne og deres børn, der er rigelig plads på skolemarken,der er jo intet her hvor de / vi kan gå hen med børnene,men nej de skal ha det det hele i fredrikshavn, lad være at betale får man en bøde så send den til borgermesterne i fredrikshavn, så han kan forstå, vi ikke vil være med til at betale for fredrikshavn, men at vi også får glæde af p afgiften

 • claus vede anderse

  Det er da helt ok at man betaler for at parkere,men hvorfor bruger man ikke skolegården og skolemarken på kappelborgskolen,så var der da en chance for at alle fik sig en parkerings plads.Det er da lidt pinligt at vi ikke kan tilbyde vores gæster en plads ,hvor de kan komme af med deres køretøj,når at de kan se ind i skolegården er der gabene tomt,
  Men det der med service og normal logik er jo ikke slået igennem her i komunen.

 • Jeg synes det er ok at det koster lidt at parkere.

  Men jeg kan godt tilslutte mig Sørens idé med et klistermærke.

  I fx Aalborg kan man købe et årskort. Det giver tilladelse til at parkere frit i en give zone i et år.

  Kunne man ikke lave en sådan ordning i Skagen også? Så var man fri for at skulle finde småpenge hver gang.

 • Syntes det er turisterne der skal betale, det er dem der tager alle vores parkeringpladser, de blir jo os taget ned i vinter. og for det andet er det os ringe at det ny navn som var NY FREDERIKSHAVN KOMUNE lige pludselig kun blev til FREDERIKSHAVN KOMUNE. Frederikshavn vil stjæle alt fra Skagen, hvis de kunne flytte byen syd på gjorde de det. Det er skrækkeligt alt det man skal finde sig i!

 • Til AH.:
  ja I skal betale, for hvis vi kommer fra det nordlige Norge og vil til Sverige skal vi passerede en vej i Oslo med betalingspligt, uden at holde/parkere, eller lign., bortset fra det har I råd til det.

  Havde I forventet, at vi tager imod jer og alt er gratis, bare fordi I kommer ?

  I selve Oslo skal man betale alle steder, ellers bliver bilen slæbt bort med stor gebyr for indløsning af samme. Betal I nu bar de håndøre,- det kan I slet ikke mærke… med alle de store dyre biler og huse, købt som sommerhuse i Skagen !

  I Norge og Sverige er intet gratis !

 • Borgmesteren,… ja han e r dygtig…..?

  det gælder ikke bare parkering af biler i vores kommune, som koster penge,… nej, når du i din båd på 5 mtr. længde formaster dig at besøge andre havne i din kommune, som Skagen, skal du betale 170 kr. pr. anløb. Det i din egen kommune, hvor du via skatterne har og betaler for alle havne i kommunen.
  Denne pris gælder f. eks. i Sæby fra 0- 14 mtr. ! Det er jo din egen skyld, hvis du kun har en båd på 5 mtr. Den koster det samme. Ved I hvorfor? Havnemesteren i Sæby ! skulle forstå fastsættelsen af gebyret for hele kommunen og da Sæby altid er fyldt op med norske motorbåde, som er meget stor og meget bred og sætter han bare gebyret efter disse store både. For dem er det billigt med kr. 170,00 pr. døgn, når båden koster flere millioner., men vi, som har en 5 mtr. båd skal betale det samme. Det er fordi han ikke har en pind forstand på priser, kr./øre m.m.
  Men sejl rundt i din egen kommune, i dine egne havne, (borgmesteren har ikke betalt dem, det har borgerne) og så betal først igennem skatten og bagefter et højt og tåbeligt stort gebyr. Det er Frederikshavn Kommune i en nøddeskal,
  men nogen skal jo betale…Palmestranden, Palmcity, Palm…., Palm …
  Vi må huske alt det her til kommunalvalget !!! i håb om at Venstre stiller med bedre kandidater, end dem, som nu endeligt får velfortjent ?- pension.

 • så vidt jeg kan huske skulle vi også betale p-afgift inden vi kom ind i frh kommune.

 • Og da mener du vi turister skal betale??

  Vi legger da igjen store pengebeløp ellers…….

 • Soren:
  Vel er det da uretfærdigt, at der kun opkræves p-afgift i Skagen. Det er forståeligt, at man gerne vil have alle disse millioner i kassen. Dem kan man da sagtens bruge. Men alligevel. Kan der dog ikke findes en retfærdig løsning f.eks. i form af et klistermærke til forrude for de fastboende.

 • Nej der er da klart de venter da bare på vi opgiver og smutter
  Frederikshavn skal da have alle fordele.
  Bare se hvis i husker det hvordan de fjernede vores sygehus. ups det havde i jo glemt

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvorfor kun parkerings automater i Skagen?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2023 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER