Sidste nyt om aktiviteter i Drachmanns Hus

Sidste nyt om aktiviteter i Drachmanns Hus

14. august 2009 - kl. 7:54 - af

Ved et lille arrangement i Drachmanns stemningsfulde atelier blev der mandag aften overrakt 45.000 kr til restaureringsprojektet. Beløbet stammer fra den auktion, der tidligere på sommeren blev holdt over arkitekt og billedkunstner Finn Ulf Grabowskis Sankt Hans-maleri.
Maleriet blev købt af direktør Paul Kjær, som dog straks gav det tilbage til Drachmann Klubben, der nu overvejer, hvorledes man kan spinde yderligere guld på værket.

I aften opfører Drachmannpigerne for sidste gang deres sommershow 2009 Bedre sent end aldrig. Der er udsolgt, som der har været til samtlige forestilinger.

Der er stadig Drachmannaftener de næste fem torsdage, hvor Ann-Marie Gabrielsson, Jesper Hegaard og Poul Bernth giver den på alle tangenter. Også her har belægningen været fin, og det er absolut tilrådeligt at bestille billet i god tid.

Søndag den 16. august kl. 20 fortæller gadedigteren Christian Kronman om den moderne H.C. Andersen i programmet Mindre myte, mere menneske.

Fredag den 28. august kan man glæde sig til et lystigt gensyn og genhør med det norske herrekor Haraldsguttene. De underholder i haven fra kl. 17 med talent og volumen. Alle er velkomne, og der er gratis adgang.

Med venlig hilsen

Kustoder & Direktion
– der ønsker alle en fortsat herlig sensommer…

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sidste nyt om aktiviteter i Drachmanns Hus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger