To unge mænd har succes med mobilt diskotek

To unge mænd har succes med mobilt diskotek

15. august 2009 - kl. 8:16 - af

To unge mænd har igennem det sidste stykke tid startet et helt nyt mobilt diskotek, der henvender sig til jubilæer, fødselsdage, klassefester og til andre festlige lejligheder. Det nye mobile diskotekskoncept styres af Lasse Sørensen og Stefan Sørensen, der det sidste halve år har spillet til klassefester, genforeningsfester samt diverse ungdomsfester.

”Vi er to friske drenge, der begge interesserer os vildt meget for musik og lys. Derfor blev vi enige om at starte dette mobildiskotek op. Vi har spillet både for voksne og unge siden vi startede. Vi startede med et enkelt job og siden har rygtet spredt sig ud i byen, så vi har en masse jobs og har sågar spillet for 400 unge under Nordiske Idrætslege. Idéen kom egentlig efter vores egen klassefest, hvor vi spillede og fik megen ros.
   Vores udstyr består blandt andet af forskellige lyseffekter, ”strobe”-effekt, PAR-lampe-effekter samt lydsystemer.”

”Juth Disco” er altid åbne over for nye jobs og vil gerne høre fra interesserede skawboere og andet godtfolk. Prisen er vejledende 250 kroner i timen, men som regel aftales prisen med Juth-drengene efter jobbets omfang og størrelse.

Kontakt Juth-drengene her:
Lasse 26 83 68 85
Stefan 20 66 21 76
juthnews@hotmail.com

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To unge mænd har succes med mobilt diskotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger