Projekt Åben kunst starter fra Galleri Hesselholt

Projekt Åben kunst starter fra Galleri Hesselholt

10. oktober 2009 - kl. 0:59 - af

Projekt Åben Kunst finder sted den sidste weekend i efterårsferien, hvor 54 kunstnere fra hele Nordjylland udstiller hver et billede i målet 60 x 60 på Hesselholt i Hulsig.En herlig blanding af både akvarel, olie- og akrylmaling, kollager, skulpturer i sten og cement m.v.

Formålet med udstillingen er at give publikum en lille smagsprøve, hvorefter man kan begive sig ud for at finde de værksteder, hvor billederne er blevet til, og hvor man kan få en snak om arbejdsmetode og så videre.

Åbenkunst har ingen censur, Den er for både for anerkendte, meget erfarne og nye talenter. Eneste krav er, at man har et værksted og arbejder seriøst med sin kunst. Arrangøren sikrer kvaliteten ud fra de indsendte tilmeldinger.

Her fra Skagen deltager hele 8 malere og kunsthåndværkere.

Så sæt næste weekend af til nogle gode oplevelser – både her i Skagen, men også langt ned i Nordjylland. Ingen er naturligvis forpligtet til at købe noget. En folder med navne og adresser kan hentes på Turistkontoret eller hos Galleri Hesselholt i Hulsig – eller find oplysningerne på dette link:

http://www.aabenkunst.dk/Deltagere.html

Fernisering og åbning fredag den 16. oktober 2009 kl. 17.00. på Galleri Hesselholt i Hulsig v/ Skagen. Selve udstillingen er åben lørdag den 17. og søndag den 18.oktober fra kl. 10.00—17.30. Værksteder og atelier er åbne fra kl. 11.00—kl. 17.00

Galleri Hesselholt, Hulsig

Næste år bliver udstillingen i ”Kunstsalen” på Vrå Højskole, der er bygget sammen med kunstbygningen i Vrå. Fra den 10 – 12. september 2010.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Projekt Åben kunst starter fra Galleri Hesselholt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger