Fantastisk Gospel koncert i Skagen Kirke

Fantastisk Gospel koncert i Skagen Kirke

26. oktober 2009 - kl. 13:49 - af

Billedet har ved siden af er et godt eksempel på hvor mange der havde købt billet til Gospel Skagen 2009. Uret havde lige passeret 14.30 da billedet blev taget, og der var altså stadig 45 min til dørene blev åbnet. På slaget 15.15 blev dørene slået op og på det tidspunkt var der kø hele vejen rundt om kirken og over til Dahl´s Brugskunst.

Søndagens Gospel koncert i Skagen Kirke blev overværet af 546 publikummer, og de fik noget for pengene. Et meget veloplagt Nordjysk Fælleskor under kyndig ledelse af Tove Therp fyldte kirken med masser af stemning, sang og god musik.

Fælleskoret, der tæller 120 medlemmer, er sammensat af kor fra Hirtshals, Hjørring, Frederikshavn og Skagen, og efter blot 3 øvedage var det en fantastisk koncert de gav publikum.

Arrangørerne bag Gospel Skagen er et samarbejde med Skagen Kirke, Musikskolen og Klitkoret, og fra gruppen skal der her lyde en stor tak til alle der har bakket op om arrangementet.

Gæstesolist var Laura, kendt fra TV.

Klik på billederne for at forstørre

dsfddfdf  
  
  
  

En kommentar til “Fantastisk Gospel koncert i Skagen Kirke” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Fantastisk Gospel koncert i Skagen Kirke”

  • GOSPEL SKAGEN v/Rolf Hauge

    “Vi har svært ved at få armene ned”. Vi vil gerne sige tak til ALLE i Skagen der har bakket os op ved GOSPEL 2009 i Skagen. Det har været fantastisk for os som arrangører, at vi lige fra starten har mødt en kæmpe positivitet. – uanset hvor vi har vendt os. Tak til alle skagboer der var i kirken i søndags – det var jo et fantastisk syn at se køen fra kirkens hoveddør, helt ned til Sct. Laurentiivej og endnu mere fantastisk at se Jeres medvirken og glade ansigter inde i kirken ved selve gospelkoncerten. Så glemmer man helt det kæmpe arbejde vi har haft med at arrangere koncerten, et arbejde der for øvrigt har været i gang i 12-13 måneder. Og en kæmpe tak til alle de samarbejdsparterne der bakket os op – både med økonomisk støtte og med arbejdskraft – uden Jer kunne det ikke lade sig gøre. Mange glade hilsner fra GOSPEL SKAGEN

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fantastisk Gospel koncert i Skagen Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger