Mangler du et godt nytårsforsæt ?

Mangler du et godt nytårsforsæt ?

16. december 2009 - kl. 11:35 - af

Så ryd op i skabe og skuffer. Alt det tøj, der har hængt og er krøbet i skabet. De sko, der er blevet umoderne, Den gamle frakke, der fylder nu, hvor en ny skal have plads i entreen. Kort sagt alt, det du ikke bruger mere. Det gælder også bøger, ting og sager, porcelæn og køkkengrej og mindre møbler samt huer, hatte, handsker og tørklæder. Ting, der er for gode til at smide væk, men som andre kan have stor glæde af. 

Pak det sammen og aflever det i “Mission Afrika” på Kappelborgvej. Her vil kyndige damer straks tage sig af det, prissætte det og anbringe det i den flotte og attraktive butik, hvor hele overskudet går til at hjælpe nødstedte i Afrika. Uden for åbningstid kan man aflevere i de dertil indrettede kontainere.

Men vi kan også vende det om: Står du lige og mangler en bluse til et bestemt formål, en god frakke eller jakke – som for eksempel den på billedet herover: En Red/Green vindjakke, så god som ny for kun – hold nu fast – 20 kroner. Jamen har man råd til at lade være.

Det er kvalitetsting, de har i Mission Afrika. Selvfølgelig er det brugt, men det er rent. Og skulle der være en syning, der er gået op, bliver den repareret af personalet.

Så ikke nok med, at du får ryddet op – du gør også en god gerning og hjælper folk i nød. (Og måske får du endda lidt nyt med hjem til en billig penge).

Butikken har åbent mandag, tirsdag, torsdag, fredag fra kl. 11.00 – 16.00. Lørdag fra 10.00 – 13.00. (Dog er der juleferie fra på lørdag. Butikken åbner igen mandag den 4. januar 2010).

Om onsdagen har man desværre lukket på grund af personalemangel – så hvis du mangler noget meningsfyldt arbejde et par timer om ugen, så henvend dig i butikken. Lønnen er glæden ved at gøre en indsats for Afrika og hyggen ved at få en sludder med kunderne, der måske skal have lidt hjælp til at finde det helt rigtige. Eller som bare bliver lidt længere for at nyde en kop kaffe.

   

2 kommentarer til “Mangler du et godt nytårsforsæt ?” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Mangler du et godt nytårsforsæt ?”

 • Hvor mange penge sendte i til Afrika i 2009 og 2008.???
  Det kunne vaere rart at vide, om det er udlejren af forretningen , hvor I har lejet jer ind, eller Afrika, og de traengende der som er modtager af al den hjaelp, som de mange flittige frivillige laegger i jeres forretning.
  Undskyld, men I beder selv om det her spoergsmaal.
  Kom nu frem med resultaterne!!
  Karin Nordmann

 • God ide med et nytårsforsæt omkring “Mission Afrika”. Og husk så lige at offentliggør det på http://www.nytaarsforsaet.dk, hvis du mener det 🙂
  God jul og godt nytår herfra

  Søren Germansen

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mangler du et godt nytårsforsæt ?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger