Skagens Museum: Aktiviteter i vinterferien

Skagens Museum: Aktiviteter i vinterferien

9. februar 2010 - kl. 0:47 - af

Stil kælken fra dig og kom af sted. Der er flere sjove aktiviteter for børn på Skagens Museum i vinterferien uge 7 + 8. Allerede fra den 12. februar er der billedjagt for børn, som bliver udleveret i billetsalget. Det er gratis at deltage, og hvis man løser alle opgaverne, får man en lille præmie i butikken. Der er også mulighed for at deltage i tegnekonkurrencen i billedjagten, hvor der er nogle lidt større præmier på højkant.
Der er malerskole tirsdag, onsdag torsdag og fredag i uge 7+8. Det koster kun 100 kr. at deltage på et af holdene, men der er kun plads til 12 børn på hvert hold, så tilmelding bør ske i god tid. Tirsdag maler vi flotte blomsteropstillinger med vaser. Onsdag skal vi male flotte farvestrålende billeder efter friske fisk, torsdag maler vi billeder af det meget aktuelle vilde vintervejr, og fredag skal vi male hyggelige og lune indendørsbilleder.
I børnerummet på museets 1. sal kan man sidde i ro og fred og tegne eller prøve det nye digitale iLand, hvor man kan manipulere med nogle af skagensmalernes værker.
Malerskole – tirsdag, onsdag, torsdag og fredag uge 7 + 8 Malerskolen er for børn i alderen 7-14 år. Vi mødes i museets forhal, hvor der vil være en kort introduktion til skagensmalerne og deres billeder. Bagefter går vi over i Bikuben, museets billedværksted, og laver vores egne billeder. Til slut rammes billederne ind i guldrammer. Tirsdag Blomst og vase. Onsdag Fisk og farver. Torsdag Vildt vintervejr. Fredag Ild i pejsen. Kl. 10.15-12.00. Tilmelding på 98 44 64 44. Pris: 100 kr. inkl. alle materialer.
Billedjagt i uge 7+ 8 Tegnekonkurrencen afgøres umiddelbart efter ferien. Vinderne får direkte besked og deres tegninger offentliggøres på museets hjemmeside.
Børnerummet I et hyggeligt hjørne på museets 1. sal ligger der papir og tegnegrej. Her kan man også opleve det digitale iLand.

www.skagensmuseum.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagens Museum: Aktiviteter i vinterferien ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger