Ålbæk Sjøw en stor succes – igen, igen!

Ålbæk Sjøw en stor succes – igen, igen!

5. marts 2010 - kl. 11:27 - af

Sammen vender vi strømmen hedder årets revy. En titel hvis betydning står lidt hen i det uvisse – også for forfatterne, hvis man skal tro en af sketchene. Men der var i hvet fald én strøm, der IKKE blev vendt, nemlig strømmen af vittigheder, sjove optrin og den livsglæde, der strømmede ud over scenekanten, ned til et veloplagt publikum, der var strømmet til fra nord og syd for med overstrømmende klapsalver og stående ovationer at give deres mening til kende om en strømlinet revy med indlagte (læs: planlagte) strømsvigt og en strøm af nye og gamle numre, der fik publikum til at klukke, fnise og grine højt mens en strømbølge af sympati flød op mod de 6 på scenen, de 3 i orkester”graven” og de ca. 25 bag scene og orkestergrav. For slet ikke at tale om medlemmerne af Aalbæk-Raabjerg-Rideklub, der stod for borddækning, servering, og oprydning samt spisning og salg fra baren.

I det superflotte program, der som sædvanligt lå ved alle kuverter, var der lige som lagt op til en spare-revy – alle medvirkende kommer med spareråd af vekslende lødig karakter. Og måske var der sparet lidt på kostymer og kulisser i år, vi har vel finanskrise, men det lagde man ikke mærke til, for der var i hvert fald ikke sparet på energi, humør og spillelyst. Der var heller ikke sparet på kringlen i pausen, hvor de enkelte stykker var på størrelse med en fodboldbane – nå ja, overdrivelse fremmer forståelsen, men så en tennisbane, da. Men den smagte himmelsk – kringlen altså, ikke tennisbanen, især for visse, der ikke havde nået at få aftensmad.

Der blev heller ikke sparet på hip til højre og venstre (og SF), til mobiltelefoner, kongehuset, Gl. Skagen, politiet og … nej, vi skal nok lade være med at røbe mere eller afsløre pointerne. Blot sige til jer, der har billetter til kommende forestillinger: GLÆD JER. Og til jer stakler, der ikke nåede at få billet, inden der blev totalt udsolgt: ÆRG JER.

Det eneste sted, der virkelig var blevet sparet, var på snerydningen på parkeringspladserne og foran indgangen, men her skal vi nok vende strømmen en andet sted hen end mod revyen.

klik på billederne for at forstørre

  
  
  

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ålbæk Sjøw en stor succes - igen, igen!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger