Er boligforeningen af 1952 til at stole på ?

Er boligforeningen af 1952 til at stole på ?

1. juli 2010 - kl. 9:25 - af

Vi √łnsker vel alle, at blive behandlet p√• en god og retf√¶rdig m√•de. Jeg vil berette om en historie ang.¬†Boligforeningen af 1952, og kan konkludere at de ikke er til at stole p√•, behandler folk p√• en uacceptabel m√•de.
Jeg er enlig mor til 2, flyttede ind i en lejlighed p√• Trindelvej 38, som er et r√¶kkehus, d.15-05-09. Et r√¶kkehus som jeg ventede p√• i 2 m√•neder, kunne godt have f√•et en lejlighed p√• 2. Sal, men √łnskede ikke dette, da jeg har to b√łrn.
D.10-02-10 blev alle lejere p√• Trindelvej inviteret til orienteringsm√łde i Skagen Hallen. Det viser sig at vi lejere skulle informeres om renoveringsplanen for Trindelvej, noget jeg ikke blev informeret om da jeg sagde ja til lejligheden. P√• m√łdet blev der sagt af Bente Christiansen, at vi skulle tage stilling til, om vi √łnskede at blive genhuset, og senere komme tilbage til Trindelvej, eller √łnskede en anden lejlighed. Det var meget vigtigt at vi lejere, hurtigst muligt gav kontoret besked om hvad vi √łnskede. Vi ville f√• tilbudt flyttefolk til r√•dighed, og der ville ikke komme flere ind i lejligheden, n√•r vi fraflyttede. Jeg var p√• kontoret d.12-02-10, for at informere boligforeningen om, at jeg √łnskede en anden lejlighed, da mine b√łrn skal have et fast sted at bo, og jeg √łnskede ikke at flytte flere gange med dem.
D. 01-03-10 modtog jeg brev af boligforeningen, jeg fik tilbudt en lejlighed p√• Skarp√¶svej. B√łrnene og jeg tog over for at se, om vi kunne t√¶nke os at bo der. Mine b√łrn synes at det var en rigtig fin lejlighed, og der ville de gerne bo. Jeg kontaktede boligforeningen for at takke ja, til lejligheden, og her startede mit mareridt.
Til orienteringsm√łdet blev der jo lovet guld og gr√łnne skove, de flyttefolk der blev n√¶vnt, m√¶rkede jeg ikke noget til, jeg fik betalt flyttebil samt flytning af antenne, flyttefolkene skaffede jeg selv. Der ud over skulle jeg betale husleje p√• Trindelvej til d. 15-04-10, og overtage lejligheden p√• Skarp√¶svej d. 01-04-10, alts√• stod jeg med to husleje i 14 dage. Dette selvom der p√• orienteringsm√łdet blev sagt h√łjt og tydeligt at der ikke ville flytte flere ind p√• Trindelvej, n√•r vi fraflyttede. Jeg har endda samlet underskrifter ind, fra andre beboer, der skriver under p√• at Bente Christiansen sagde, at der ikke ville komme flere ind. Derfor kan det ikke v√¶re rigtig at man skal have s√•dan en behandling af en boligforening. Jeg flyttede fordi lejligheden skulle renoveres, stolede p√• hvad der blev sagt. Er nu det klogere, og kan konkludere, at man ikke skal stole p√• boligforeningen af 1952, de har s√•gar lejet min gamle lejlighed ud, det er jo helt til grin.
Louise S√łndergaard Bagh

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Er boligforeningen af 1952 til at stole på ?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2023 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter ogs√• tredjeparts statistik-software som anvender cookies, s√• vi l√łbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at l√¶se avisen uden at der lagres cookies p√• din computer, s√• ved at forts√¶tte accepterer du automatisk.

ACCEPTER