Er boligforeningen af 1952 til at stole pÄ ?

Er boligforeningen af 1952 til at stole pÄ ?

1. juli 2010 - kl. 9:25 - af

Vi Þnsker vel alle, at blive behandlet pÄ en god og retfÊrdig mÄde. Jeg vil berette om en historie ang. Boligforeningen af 1952, og kan konkludere at de ikke er til at stole pÄ, behandler folk pÄ en uacceptabel mÄde.
Jeg er enlig mor til 2, flyttede ind i en lejlighed pÄ Trindelvej 38, som er et rÊkkehus, d.15-05-09. Et rÊkkehus som jeg ventede pÄ i 2 mÄneder, kunne godt have fÄet en lejlighed pÄ 2. Sal, men Þnskede ikke dette, da jeg har to bÞrn.
D.10-02-10 blev alle lejere pÄ Trindelvej inviteret til orienteringsmÞde i Skagen Hallen. Det viser sig at vi lejere skulle informeres om renoveringsplanen for Trindelvej, noget jeg ikke blev informeret om da jeg sagde ja til lejligheden. PÄ mÞdet blev der sagt af Bente Christiansen, at vi skulle tage stilling til, om vi Þnskede at blive genhuset, og senere komme tilbage til Trindelvej, eller Þnskede en anden lejlighed. Det var meget vigtigt at vi lejere, hurtigst muligt gav kontoret besked om hvad vi Þnskede. Vi ville fÄ tilbudt flyttefolk til rÄdighed, og der ville ikke komme flere ind i lejligheden, nÄr vi fraflyttede. Jeg var pÄ kontoret d.12-02-10, for at informere boligforeningen om, at jeg Þnskede en anden lejlighed, da mine bÞrn skal have et fast sted at bo, og jeg Þnskede ikke at flytte flere gange med dem.
D. 01-03-10 modtog jeg brev af boligforeningen, jeg fik tilbudt en lejlighed pÄ SkarpÊsvej. BÞrnene og jeg tog over for at se, om vi kunne tÊnke os at bo der. Mine bÞrn synes at det var en rigtig fin lejlighed, og der ville de gerne bo. Jeg kontaktede boligforeningen for at takke ja, til lejligheden, og her startede mit mareridt.
Til orienteringsmÞdet blev der jo lovet guld og grÞnne skove, de flyttefolk der blev nÊvnt, mÊrkede jeg ikke noget til, jeg fik betalt flyttebil samt flytning af antenne, flyttefolkene skaffede jeg selv. Der ud over skulle jeg betale husleje pÄ Trindelvej til d. 15-04-10, og overtage lejligheden pÄ SkarpÊsvej d. 01-04-10, altsÄ stod jeg med to husleje i 14 dage. Dette selvom der pÄ orienteringsmÞdet blev sagt hÞjt og tydeligt at der ikke ville flytte flere ind pÄ Trindelvej, nÄr vi fraflyttede. Jeg har endda samlet underskrifter ind, fra andre beboer, der skriver under pÄ at Bente Christiansen sagde, at der ikke ville komme flere ind. Derfor kan det ikke vÊre rigtig at man skal have sÄdan en behandling af en boligforening. Jeg flyttede fordi lejligheden skulle renoveres, stolede pÄ hvad der blev sagt. Er nu det klogere, og kan konkludere, at man ikke skal stole pÄ boligforeningen af 1952, de har sÄgar lejet min gamle lejlighed ud, det er jo helt til grin.
Louise SĂžndergaard Bagh

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Er boligforeningen af 1952 til at stole pÄ ?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,
        comment_post_ID, comment_author, comment_date, comment_approved,
        comment_type,comment_author_url,
        SUBSTRING(comment_content,1,300) AS com_excerpt
        FROM wp_comments
        LEFT OUTER JOIN wp_posts ON (wp_comments.comment_post_ID = wp_posts.ID)
        WHERE comment_approved = '1' AND (comment_type = '' OR comment_type = 'comment') AND
        post_password = ''
        ORDER BY comment_date_gmt DESC
        LIMIT 5

Seneste kommentarer

© 2007-2022 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter ogsÄ tredjeparts statistik-software som anvender cookies, sÄ vi lÞbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at lÊse avisen uden at der lagres cookies pÄ din computer, sÄ ved at fortsÊtte accepterer du automatisk.

ACCEPTER