Der findes en skydegal mafia i byrådet i Frederikshavn.

Der findes en skydegal mafia i byrådet i Frederikshavn.

6. juli 2010 - kl. 16:36 - af

En stakkels grundejer i Aalbæk vandt en retssag i Landsretten – HAN VILLE IKKE HAVE EN SKYDBANE I SIN BAGHAVE – så tager mafiaen i Frederikshavn andre metoder i brug.
En kamp mod magtens indehavere er svær og mange opgiver og der er sågar nogen, der ikke har overlevet kampen.

Har aldrig været den store fan af Erik Sørensen og slet ikke efter hans besøg i Gl. Skagen Sct. Hans aften – der medbragte han sin 1. maj tale.
Hælder mere til Lars Møller, men han går i seng med SF – så han er også afskåret for fremtidig støtte.

Jeg vil protestere mod den flugtskydningsbane i Aalbæk vildt og voldsomt.
Hvad med vore lokale, der er medlemmer af mafiaen i Frederikshavn – gør I noget mod uretfærdigheden?

Eller hopper I bare rundt og danser efter piben?

Hvad med de medlemmer af Flugtskydebaneforeningen, som absolut skal ud og skyde på Kommunens regning (og min) – er de selvstændige erhvervsdrivende? Boykot dem.

Paul Wenzel

11 kommentarer til “Der findes en skydegal mafia i byrådet i Frederikshavn.” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

11 kommentarer til “Der findes en skydegal mafia i byrådet i Frederikshavn.”

 • Michael Egelund (WebRedaktør)

  Så lader vi motioncenter og skydebane få en pause.

  Artiklen er hermed lukket for yderligere kommentarer.

  Michael Egelund
  Webredaktør

 • Mads Sørensen

  Du kan slet ikke se ud over næsetippen kan du?
  Tiltaget blev som sagt hovedsageligt foretaget for at hjælpe dem der kun havde tid til at træne på de skæve tidspunkter, hvor centeret ellers havde lukket. Og der er stadig ikke nogen der træner hver eneste dag hele året, jeg ved ikke hvorfor du VIL påtage dig den opfattelse… Selv topatleter og bodybuildere SKAL have hviledage hvor kroppen kan restituere, så jeg tror ikke der er nogen grund til at være så bekymret…

  Nu er dem (i hvert fald hovedparten) der arbejder i motionscenteret frivillige, og får typisk gratis træning m.m. for deres vagter (sådan var det for et par år siden hvor jeg sidst trænede derude) og det er ikke et fuldtidsarbejde, så det kan ikke sammenlignes med et ordinært arbejde hvor det selvfølgelig ikke er så smart at sige nej til weekendarbejde i denne tid… Dem der står derude har bare nogle vagter om ugen, og det er nok ikke et problem at finde nogen der vil stå derude i weekenden, derfor bliver det heller ikke et problem for dem der ikke vil…

  Nej så er man ikke skydegal, så brænder man bare meget for sin hobby, og ikke lader sig slå ud af et par forhindringer… Og det har intet med skydegal i ordets betydning at gøre…

  Det er ikke at vise interesse når det eneste man skriver om emnet er negativ brok… Hvilket er det der typisk kan udledes af dine indlæg herinde…

 • Stop Nu – det var slet ikke min mening med den diskution. Det drejer sig om, at en grundejer i Aalbæk har vundet en landsretssag og som ikke vil have en flugtskydebanen i sin baghave. Nu forsøger Frederikshavnermafiaen endnu en retssag imod grundejeren – Frederikshavnermafiaen lider ingen økonomisk tab – alle vi andre betaler, men grundejeren står ansvarlig for alle sine omkostninger.
  Det kalder jeg en uanstændig behandling af en borger i Kommunen. Det har været et par artikler i Jyllands Posten inden for de sidste par dage – læs dem.

  Ordet skydegal var min bemærning – men faktisk ikke møntet på Jagtforeningens medlemmer, men mere på vort byråd i Frederikshavn (også kaldet mafiaen).
  Paul

 • Anders Jørgensen

  Hej Mads

  Jeg har ikke det fjerneste imod motion i centre. Blot er jeg bekymret over at nogen ikke har så meget andet i deres tilværelse at de kan “holde fri” nogle få dage om året.
  Hvordan tror du chefen ser på en medarbejder der siger nej til en weekendvagt i disse tider?
  Man er da skydegal når man ikke respekterer 2 domme.
  Jeg spiller blandt andet udmærket skak, har spillet whist for mange år siden radiobingo er noget jeg ikke kendte før du nævner det.
  At jeg skriver om noget viser vel at et emne interesserer mig, prøv igen Mads!
  Majestæten har lært dig at bruge ordet “dumsmart”, tillykke med det.
  For læsernes skyld bør du lige nævne nogle eksempler på udtalelser fra mig som kan kaldes dumsmarte, bare så vi er sikre på at du har forstået brugen af ordet. Hvis ikke postulerer/manipulerer du.
  Det er dejligt at ingen kom til skade på skydebanen i Skagen.

  Skagen tilbage til Skagboerne.
  Vh
  Anders

 • Mads Sørensen

  Jo jeg ved helt sikkert at træning i motionscenter og skydning ikke interesserer dig 😉

  Jeg tror du kan være ganske sikker på at der ikke er nogen der træner derude alle årets dage, og hvis du havde læst emnet ordentligt, ville du se at det ikke var det der var hensigten med tiltaget…

  Der er ikke nogen der bliver tvunget til at arbejde i weekenderne hvis ikke de vil, så mon ikke dem der så er på arbejde derude ikke har noget imod weekendarbejde???

  Hvorfor er det du insisterer på at kalde dem der interesserer sig for flugtskydning for skydegale??? Det har en meget negativ klang. Men du mener måske at de ER gale i ordets forstand?

  Jeg aner ikke et klap om dine fritidsinteresser nej, men mine bud er skak eller whist… Måske radiobingo…

  Den eneste der postulerer her er da dig… Du smider om dig med dumsmarte bemærkninger til flere emner, og brokker dig over alt der ikke interesserer dig, så det med at tages alvorligt… Prøv at kig dig selv i spejlet…

  Ja det er meget farligt med sådan en skydebane… Puha… Hvor mange gange er der kommet nogen til skade i den lange årrække skydebanen fungerede i Skagen??? Lige nøjagtigt 0! Kan du forstå det?

  God Weekend

 • Anders Jørgensen

  Hej Mads Sørensen

  Jeg svarer dig seriøst:
  Du aner IKKE hvad der interesserer mig.
  Jeg synes stadig at der er sørgeligt at mennesker er nødt til at kaste med vægte 365 dage om året, og at nogen så må på arbejde for at “passe” dem.
  Ja, de “skydegale” sidder to domme overhørigt. Nogen opfører sig som visse børn og vil have alt, her og nu,
  Du aner ikke et klap om mine fritidsinteresser og hvor de foregår! Du postuler, det kan ikke tages alvorligt af nogen!
  Det farlige ved en skydebane er at der ikke skydes med vandpistoler, kan også du forstå det?

  Skagen tilbage til Skagboerne!
  Vh
  Anders

 • Mads Sørensen

  Du er da godt nok meget svær at tage seriøst Anders… Du brokker dig jo over alt der ikke interesserer dig!

  Det er ikke længe siden du brokkede dig over at motionscenteret udvidede åbningstiden, og nu med dette latterlige indlæg om at dem der gerne vil have en skydebane er skydegale…

  Du har tydeligvis aldrig haft en hobby eller fritidsinteresse der ikke foregår i dit eget hjem…

  Desuden, hvad er det du mener der er farligt ved en flugtskydningsbane???

 • Anders Jørgensen

  Denne farce må stoppe nu! Der skal spares på alt for tiden, alligevel bruger man resurcer på noget så uproduktivt som skyderi. Så kunne man idet mindste slå 2 fluer med 1 smæk: Send de skydegale ud at aflive de flåtbærende DRÆBERBAMBIER som Christian Abrahamsen har foreslået myndighederne omgående fjerner.

  Jeg synes at de skydeinteresserede selv bør betale for et anlæg, nedgravet og fri for fare for andre og ikke mindst lydløst.
  Lad os få Skagen kommune tilbage.
  Venlig hilsen
  Anders

 • Birger Thisted Jørgensen

  Hej Paul

  Jamen jeg er helt enig med dig, det er uanstændigt at enkelt personer skal kæmpe på ulige betingelser.

  Jeg tænker på om jagtforeningens medlemmer ikke må få en dårlig smag i munden, hvis det ender med at de kan åbne banen, tænk hvis det var en af dem der skulle lægge baghave til.

  Jeg kan kun opfordre til at der findes en anden beliggenhed.

  Birger

 • Hej Birger

  Du har helt ret – jeg har heller ikke noget med, at jægere lærer at sigte og ikke skamskyde dyr. Men den stakkels grundejer der vandt i Landsretten må selv bære sine udgifter. Jagtforeningen i Råbjerg presser Frederikshavn Kommune til, at få lov at benytten grunden. Både Jagtforeningen og Frederikshavnermafiaen har funder et lille hul i dommen, se en tidligere artikel i Nordjyske Tidende, og vil nu benytte ufine metoder til at få gennemtrumfet,, at Jagtforeningen kan benytte jorden. Jagtforeningen har ingen udgifter i den forbindelse, men grundejere selv må deltage med alle sine omkostninger. Det kalder jeg en uanstændig behandling af en enkel borger. Paul

 • Birger Thisted Jørgensen

  Jeg er ikke enig med Paul W. med hensyn til at personer der gerne vil dyrke flugtskydning som en serieøs hobby absolut er skydegale ( de har vel lov til at dyrke deres sport på lige fod med andre sportsgrene, der også får tilskud fra det offentlige) – men placeringen af en sådan bane skal naturligvis ikke ligge i en baghave, så en eller flere beboer bliver “døve” af denne, der må da kunne findes et sted uden for lov og ret.

  Samtidig er det en god træning for mange jægere, vi vil vel alle hà dygtige jægere så vi minimere anskydninger af vildet (nej jeg er ikke selv jæger og heller ikke flugtskytte).

  Birger T.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der findes en skydegal mafia i byrådet i Frederikshavn.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,
        comment_post_ID, comment_author, comment_date, comment_approved,
        comment_type,comment_author_url,
        SUBSTRING(comment_content,1,300) AS com_excerpt
        FROM wp_comments
        LEFT OUTER JOIN wp_posts ON (wp_comments.comment_post_ID = wp_posts.ID)
        WHERE comment_approved = '1' AND (comment_type = '' OR comment_type = 'comment') AND
        post_password = ''
        ORDER BY comment_date_gmt DESC
        LIMIT 5

Seneste kommentarer

© 2007-2021 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER