Møde i cyperspace og på Pakhuset

Møde i cyperspace og på Pakhuset

11. juli 2010 - kl. 0:24 - af

Vi har modtaget denne historie fra Henny McPherson: Det startede for ca. 12-15 aar siden. Jeg var ret ny til computer og især emailing. Skulle have en email adresse og valgte skawbo@aol.com og det fik følgende resultater …..

Jeg havde hørt om et stort CHAT CENTER som havde forskellige måder man kunne chatte paa. Der var f.eks. et sted hvor man kunne gå ind på det land man kom fra – men jeg startede med det generelle sted og blev involveret – ihvert fald saa kom navnet SKAWBO ud i cyber space og det varede ikke længe før jeg fik 2 emails som var meget interessante

Det ene kom fra Birgit Sabo (Damgaard) – (som paa det tidspunkt boede I Wyoming – jeg boede I Florida) og hun skrev saadan noget som – “jeg så dit email navn og mener at du sikkert er fra Skagen. Det var Birgit også og vi fortalte hinanden frem og tilbage om vores liv her og der. Jeg fortalte om Bror Lars’ Nye CD – “SKAGEN MY TRUE LOVE” og den ramte plet I sådan et par “SKAW PIGERS” hjerter. Birgit købte cd’en så snart hun kom til Skagen igen – og blev ligesom jeg opløst I tårer – da hun hørte den første gang.
Og det bliver vi faktiskt stadigvæk naar den bliver spillet ….

Så fik jeg ogsaa en mail fra Dean Arnold – som er Lucie Løkkegaards søn og vi skrev sammen I et stykke tid. Dean er paa forretningsrejse I Ungarn lige nu – men måske kan han komme med en kommentar senere.

Mistede lidt af kontakten med Birgit da jeg fik ny computer og hendes email adresse blev borte. Vi fortalte gerne hinanden når vi drog mod Skagen men vi var aldrig I stand til at komme her paa samme tid.

Forleden eftermiddag sad jeg med min mand og søster på Pakhuset og hørte Blå Mandags jazz orkester, og jeg havde sagt til min søster et par gange at der sad een ved et andet bor og kikkede og vinkede – og jeg vendte mig om et par gange for jeg kendte ikke manden og troede, at der måtte sidde en bag ved mig, som han kendte. Da vi rejste os for at gå kunne jeg se at han vinkede igen og nu maatte det være mig – og en dame kom gående over til bordet og pegede paa mig og sagde – “er du “SKAWBO” ? Og det var jeg jo – og så mødtes vi langt om længe I Skagen –

Birgit og Robert har vaeret her et par måneder for at sælge Birgits barndomshjem. Vi kørte derned dagen efter for at give dem vores telefon nummer og blev enige om at gå på Pakhuset igen og sludre om gamle dage.

Meget appropos saa kom orkestrert ned og begyndte at lave deres eget arrangement til os om “AMERIKANERNE” ….

Nu er Birgit og Robert flyttet til Florida og bor ikke saa langt fra os – saa vi håber på et kunne mødes derovre og holde vores venskab ved lige – som startede for 15 aar siden I cyberspace OVER THERE ……

Med venlig hilsen

Henny McPherson (Brun)

En kommentar til “Møde i cyperspace og på Pakhuset” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Møde i cyperspace og på Pakhuset”

 • Hej Henny
  Nej hvor hyggelig en historie. Du husker mig sikkert fra gamle dage hvor jeg spillede med Lars igennem flere år. Jeg håber på at du stadig har den emailadresse, for jeg sender dig lige min Skagensvals som mp3 per mail, så kan du og de andre skawboer i staterne måske nyde den og tænke på vores hjemby, Skagen, our true love
  Venlig hilsen
  Jan Michael

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Møde i cyperspace og på Pakhuset ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,
        comment_post_ID, comment_author, comment_date, comment_approved,
        comment_type,comment_author_url,
        SUBSTRING(comment_content,1,300) AS com_excerpt
        FROM wp_comments
        LEFT OUTER JOIN wp_posts ON (wp_comments.comment_post_ID = wp_posts.ID)
        WHERE comment_approved = '1' AND (comment_type = '' OR comment_type = 'comment') AND
        post_password = ''
        ORDER BY comment_date_gmt DESC
        LIMIT 5

Seneste kommentarer

© 2007-2022 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER