Så har du igen chancen for at se Skagen lidt fra oven

Så har du igen chancen for at se Skagen lidt fra oven

22. juli 2010 - kl. 11:25 - af

I morgen, fredag, og lørdag har du muligheden for at komme på en rundflyvning over Skagen med helikopter. Begge dage er det fra 10.00 – 20.00, og det foregår fra parkeringspladsen ved Skagen Odde Naturcenter. Hvis du klikker her, kan du se lidt billeder fra Avisens rundtur over Skagen sidste år.

20 kommentarer til “Så har du igen chancen for at se Skagen lidt fra oven” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

20 kommentarer til “Så har du igen chancen for at se Skagen lidt fra oven”

 • Har på en regnvejrsdag siddet og surfet lidt rundt på de nordjyske medier og læst en del debatindlæg og kommentarerne hertil.

  Det har slået mig, at man stort set kan dele tilkendegivelserne ind i 2 kategorier.

  Den 1. kategori kommer fra folk, som har gjort sig tanker om dit og dat og udtrykker dem i indlæg og kommentarer.

  Den 2. kategori kommer fra folk hvis navne dukker op overalt og igen og igen kun med det fattige formål konstant at brokke sig over andre ”brokrøve”. – Det er som bekendt lettere at se splinten i sin nabos øje …..!

  Se, det synes jeg er selvfedt og ikke mindst ganske ynkeligt.

 • Nøj hvor er det ynkeligt at læse om alle de brokrøve der bor i denne lille by….

  Da jeg var noget yngre gik jeg på Hyttefadet og larmede sikkert nogen gange på vej hjem…Det gør de stadig den dag idag….Så det bør jeg nok ikke brokke mig over….!!!
  Var i weekenden en tur på træffet og der var vist en del larm derude, men jeg hyggede mig…Så det bør jeg nok ikke brokke mig over…!!!
  Den anden aften var jeg på Pakhuset og høre god musik…Udendørs….Det larmede vist også… Men jeg hyggede mig…..Så det bør jeg nok ikke brokke mig over….!!!!
  Jeg gik en tur på havnen for et stykke tid siden og så at der var et lille Morgan træf…Rigtig flotte biler….Men de larmer lidt når de giver det gas….Men jeg har selv haft en larmene V8 engang…..Så det bør jeg nok ikke brokke mig over…!!!!

  Mon ikke bare alle de selvfede brokrøve skulle prøve at huske lidt tilbage på deres egen nok så hellige fortid og ellers prøve at acceptere at det altså larmer at bo i en af Danmarks turistbyer….

  Ps. Har hørt at der skulle være så stille i Sindal…!!!

 • Brian Iversen

  Hej

  Vi har en dejlig by, og indrømmet der er lidt larm, men det er jo kort tid. Gå ind på følgende link og se dejlig billeder fra helikopterturen.
  http://skagensiden.dk/

 • Karsten Drastrup

  Hej ROLF
  håber ikke du er et miljø meneske og bare hyler over en sølle helikopter i to dage
  ved vores arbejdsplads som vi er på 365 dage om året for at tjæne det daglige brød
  har 3 HELIKOPTER PÅ STANG hver dag der larmer og skygger ,nej kom du nu ud i den verden vi er nogle der lever i ,istedet for at side og træde mare halmen ned på klit toppene ,disse klitter burde fredes så folk ikke rendte og trampede dem ned 🙂

 • Lene Kirkedal jensen

  Hvor er det dog skønt hver gang et arrangement her i Skagen er vel overstået, der er liv og glade dage uden nævneværdig ballade , mange har haft det hyggeligt og der er kommet penge i kassen rundt omkring,.<så er det jeg tænker at det alligevel nok skal gå godt for vores by og os som bor her.Lad dog være med at gå i så små sko og brokke sig over en smule larm, det er tegn på liv i byen , i stedet for at irritere sig over det så gå ud og deltag i festlighederne i det omfang man selv har lyst .Som det skrives ovenover nyd sommeren det kan hurtigt blive koldt og stille i vores dejlige by,

 • Jeg er også fastboende i Skagen og har altid været det. Jeg har selv været oppe at flyve denne weekend og havde en rigtig god oplevelse, og denne flyvetur er en oplevelse udover det sædvanlige. Meeen der er altid nogen, som bare ik er tilfreds med noget helst – deres hverdag går med at finde ting at BROKKE sig over, og så er deres dag reddet…. så tag jer en TUDEKIKS i stedet for, det er da utroligt. Brug jeres hverdag på noget fornuftigt i stedet for!

 • Dejligt at der også er nogle positive indslag.

  Det er da utroligt hvordan en lille rød helikopter kan bringe en vis ting i kog.
  Det havde været bedre at man brugte noget af det krudt på forholdene omkring vores ældre borgere, det kunne jo tænkes at der kom noget fornuftigt ud af det, så hjemmeplejen ikke skal løbe livet af sig og de gamle fik en anstændig behandling.

  Se..DET er et problem……..

  Nyd nu sommeren.

  VH
  Marianne

 • Nu stopper det altså her, vil i have at motorcykel træffet som har eksisteret i så mange år, samt visefestivalen også en tradition i Skagen skal stoppe, skagen skal leve af turisterne, og så flyver der en lille rød fugl et par dage rundt på himlen, og servicerer vores turister (skawboerne kan altså også tag den oplevelse) at flyve i helikopeter, om vinteren klager alle over at Skagen er for død, om sommeren klages der over turisterne, jeg er en af de indfødte som aldrig flytter fra vores dejlige Skagen, jeg ser en ære i at være så previligeret at kunne bo her hele året, er man utilfreds som Rolf, der hver dag sidder ude i klitterne og ser på fugl året rundt, så findes der altså også andre byer der har Klitter så flyt dog, du er alligevel tilflytter, og mærkeligt nok er det altid en som dig, der starter en debat om hvordan Skagen skal være ak ak og god sommer til dem som elsker livet i Skagen.<3

 • Hvis jeg havde råd til det ville jeg meget gerne have den tur i den “røde helikopter” for det må være et utroligt smukt syn at se vores dejlig by sådan lidt fra oven…
  Hvad angår støj må jeg da give L. Andersen ret i at det jo kun er den ene weekend om året og hvis man bare lader være med at focusere på den så hører man den slet ikke…jeg gør ihvertfald ikke må jeg indrømme, selv om den flyver over her flere gange om dagen….
  Hvorfor så negativ altid, vær dog lidt glad for at der sker en lille smule i vores ellers så kedelige by..
  Hatten af for de mennesker som har et initiativ og som bruger det….

  Mvh.
  fru R.Olsen

 • Jens Andersen

  Rolf omtaler fremadskridende tivolicering af Skagen, og bruger helikopterrundflyvninger som eksempel herpå.
  Det var da et meget rammende udtryk, og er det ikke allerede ved at ske.
  Det er ikke så meget de enkelte events der er problemet, som den tiltagende mængde af dem.
  For eget vedkommende oplever jeg, at der år for år bliver sværere og sværere at finde lidt fred og stilhed, både i Skagens natur og egen have.

  2 – 3 gange om ugen er der ulovligt fyrværkeri til diverse privatfester, selv om dette kræver tilladelse fra 7. jan – 1. dec.
  Det især til stor gene for de flere og flere hundeejere, som på grund af dette får mere og mere traumatiserede hunde, som man så ikke nænner at lade være ene hjemme om aftenen.

  Prøver man på at nyde en stille lun aften på terrassen, bliver man hele sommeren udsat for generende, vedvarende og tiltagende støj og høj muzak fra ferielejligheder i nærheden og restauranter og spillesteder omkring havnen

  Tager man en tur i skoven i håbet, om at gå en tur i fred og ro, ka’ man godt glemme det.
  Man møder nu flere og flere hurtigtkørende mountainbikere over alt. Ja selv på de kun for gående anlagte ruter, så man også her hele tiden skal være opmærksom og kunne flytte sig.

  Hertil kommer så diverse årlige arrangementer, træf og festivaler som med et acceptabelt støjniveau er hyggelige og en del af sommeren heroppe, hvis de bare ikke lige for ussel mammon blev udnyttet til yderligere ”tivolisering af Skagen” med f.eks. irriterende helikopter-rundflyvninger.
  Ja, jeg kan kun tilslutte mig til de, som føler sig stærkt generet af denne konstant tilbagevendende larm dagen igennem. 5min fred, så 10min motorlarm igen, igen, igen.
  Vh
  Jens

 • Christian Olsen

  Hold da k… hvor er det sørgeligt hvad nogle skawboer har udviklet sig til.

  Som en del af den yngre generation Skawboer sætter jeg pris på, at der overhovedet bliver gjort et forsøg på, at holde en smule liv i Skagen.
  At “en knaldrød, larmende helikopter” så støjer nogle timer i en enkelt weekend, skulle man nok kunne klare.

  Kan man virkelig ikke klare, at folk får den specielle oplevelse, at se Skagen fra luften, – burde man måske pakke sine ting og flytte fra byen.

  Men tag det nu helt roligt, og smil, der er stadig 363 dage, at nyde Skagen i. 🙂

  Christian Olsen.

 • Går man ikke i lidt “små sko” heroppe i vores dejlige Skagen??
  Vi klager da ikke over larmen fra visefestivalen som kan høres over det meste at byen, motorcyklerne som “buldrer” døgnet rundt i denne weekend og hver eneste aften kan vi, helt herude på Skarpæsvej høre musikken på havnen indtil midnat. Der er da kun sommer en gang om året!!!!! Og hvad angår helikopteren, så er det sølle 2 dage !!! Lad os nu lige være her allesammen!!

 • Mai-Britt Christensen.

  Er lige kommet hjem til 8340 efter 10 skønne dage i Skagen. Vi boede pragtfuldt og oplevede at den røde helikopter fløj over det kvarter hvor vi boede, det var ikke noget der var til stor gene for vores grill på terrassen.
  Oplevede også en Skawbo der var lidt beskidt i munden da han på cykel råbte KO efter mig da jeg cyklede forbi ham, ja undskyld jeg larmede ikke engang…. Nå han må have haft en dårlig dag, og det ødelagde ikke min ferie, og jeg vil også helt sikkert vende tilbage for at holde ferie i det pragtfulde Skagen.
  mvh Christensen.

 • Selvfølgelig er det ikke nok at klage her på Skagen netavis over helikopterens stojhelvede.
  Hvis man vil have en mulighed for at få det stoppet, kan man per mail klage til Statens luftfartsvæsen på mail: dcaa@slv.dk.

  mvh. Carina

 • Allan Brink Jakobsen

  Ja, endnu et søm til kisten, til det støj helvede som Skagen har udviklet sig til, for de få beboer vi stadig er i Skagen midt by.

  Allan

 • Fornøjelse er en dejlig ting, så længe det ikke generer.

  En knaldrød larmende helikopter generer mig grusomt! Jeg er fastboende og har lige kommet hjem fra ferie. Nu vil jeg gerne nyde stilheden og freden i min have. Kan jeg måske det denne weekend?

  Sidste år havde den “røde” ikke tilladelse til at flyve, men det var de ligeglade med. Bare der kommer penge i kassen. Gad vide om tilladelsen er i orden i år?

  God ferie!
  Carina

 • Rolf, vi deler ikke alle samme interesse, så hvorfor ikke bare bære over med at der er andre der kan få lidt spænding i en enkelt weekend om året, hvor du så kan nyde din hobby i de sidste 51 weekender om året. Jeg er sikker på at de få fugle og sæler der skræmmes væk i den her weekend, er tilbage i næste weekend.

  Hvis det var mig der sad på en klittop og der kom en helikopter over hovedet på mig ville jeg tænke hold da op, der ville være en endnu flottere udsigt deroppe fra. Ikke en eneste negativ tanke, for jeg under meget gerne andre folk en speciel oplevelse. Prøv at tænke sådan næste gang den kommer. Og så forestil dig den er sort, så du ikke kommer til at tænke på tivoli.

  Nu er det et helt år siden den var her sidst, og jeg har ikke hørt om at den ødelagde noget som helst natur, eller andet sidste år.

  Men for at gøre et langt indslag kort. Selvfølgelig skal vi respektere dyr og natur, MEN VI ANDRE MÅ VEL OGSÅ GODT VÆRE HER.

  Mvh.
  Jacob

 • Det er dog de mest utrolige ting folk kan blive sure over….. Der kører også larmende motorcykler rundt lige nu, og bilerne larmer også….. hvad gør vi ???? NNÅÅ ja jeg har en ide!!!! Tag på ferie, hvis man ikke kan “tåle” lidt larm, for så er det nok ikke Skagen man skal tage til i uge 29. Så rigtig god ferie til alle.

 • Hej…Var det et par dage,eller hele året.????
  Jeg har set Skagen fra luften nogle gange , og nyder det hver gang.
  Har så sent som fredag middag tilbudt min gamle far en tur i helikopteren.
  Mig bekendt, flyver vores jagerfly kun i weekenden..
  Så hvad kan det her skade..?
  mvh kingo

 • Rolf Christensen

  Hej,

  Hvordan kan et netop et naturcenter (Skagen Odde Naturcenter/Hans Nielsen) igen i år lægge navn til en knaldrød, larmende helikopter, der, feks. ved den fredede Grenen, jager fugle og sæler væk og iøvrigt flyver larmende ind over vore beboede områder?

  Hvis Skagen skal tivoliseres lidt mere, er det det helt rigtige sted at starte!Bifalder turistforeningen dette?

  Forestil jer at sidde en vindstille, solrig sommerdag og nyde havudsigten fra en klittop, hvorpå en larmende, rød tingest afbryder freden og passerer lige over hovedet på én. Det er at lave plat på Skagens natur!

  mvh rolf

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så har du igen chancen for at se Skagen lidt fra oven' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2023 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER