Violin-solo og i koncert

Violin-solo og i koncert

10. august 2011 - kl. 0:50 - af

Vi tror, at Loussine Azizian er en ung violinist på vej frem. Hun kommer til Skagen torsdag aften og spiller et program som er præget af (og senest rettet til efter) at hun er inviteret til at ”spille for” i udlandet.

Med sig har Loussine en rutineret akkompagnatør, Berit Johansen Tange, som de senere år har været ansat på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Ved siden af de professionelle undervisningsopgaver har hun som koncerterende pianist skabt sin egen niche – Berit Johansen Tange har lavet 2 meget roste indspilninger på CD af Rued Langgaards klavermusik – musik som af mange opfattes som uberettiget overset i dansk musikliv.

Loussine Azizian vil torsdag aften spille soloværker af Johann Sebastian Bach, Niccoló Paganini og Eugene Ysaye (de 2 sidste var datidens store violinvirtuoser med hundrede års mellemrum). Og hvis man ikke har oplevet katedralagtig akustik før, så er muligheden her med violinspil solo i Gallerie Rasmus torsdag aften.

Men det er ikke alene soloviolin, der skal spilles den aften. Sammen med pianisten vil vi få at høre 1. satsen af Mendelssohns violinkoncert og hele Mozarts 4. violinkoncert akkompagneret af Berit Johansen Tange på Skagen Musik- og Teaterforenings fremragende Steinway-flygel.

Vi ser frem til en aften med en af de kommende års fremtrædende violinister i front.

Koncert 11/8 2011 kl. 19.30 i Gallerie Rasmus

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Violin-solo og i koncert' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger