Keramik og billedkunst på Galerie Contour

Keramik og billedkunst på Galerie Contour

12. august 2011 - kl. 10:14 - af

S√łndag d. 14. august kl. 14.14 – 17.17 √•bner Galerie Contour i √Ölb√¶k d√łrene¬†til en fantastisk udstilling med billedkunstner Eva Toft og keramiker Helle Bovbjerg.

Billedkunstner Eva Toft arbejder med mere eller mindre abstrakte kompositioner i sine v√¶rker. Eva tager udgangspunkt i egne fotografier af bunker og ophobede genstande, og sk√¶rer s√• derefter i fotografierne s√• de enkelte genstande, mellemrum og konturer opl√łses, hvorefter disse fotos og udklip samles ovenp√• hinanden i kasser.

Disse nye snit, konturer og krydsninger som opstår, bruger hun også som forlæg for sine malerier, hvor velkendte genstande ofte bliver frataget resterne af deres funktion, og på den måde danner nye og mere eller mindre abstrakte kompositioner, som fastholder beskueren i feltet mellem abstraktion og figuration.

Keramiker Helle Bovbjerg er tilbage med en ny serie keramik på Galerie Contour, hvor udgangspunktet er arbejdet med abstrakte arkitektoniske skulpturer med fokus på lys og skygge- samspil imellem den sorte farve, plexiglas samt bevægelighed i de buede bunde.

De keramiske værker har indbyrdes en relation til hinanden, hvor udtrykket i skulpturerne indeholder reflekterer over livets mange sider, ofte udviklet til en fortælling.

Helles keramiske skulpturer trækker gerne beskueren ud på uforudsigelige rejse i tid og rum.

Galleriets ejere Michael Jensen og Tine Hjort glæder sig til endnu en fantastisk udstilling, som kan ses frem til den 19. september

Begge kunstnere er til stede ved ferniseringen, hvor galleriet er v√¶rt ved en lille forfriskning. Alle er velkommen. Vel m√łdt!

Tjek gerne hjemmesiden for yderligere oplysninger: www.galeriecontour.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Keramik og billedkunst på Galerie Contour' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger