Galla-aften i Drachmanns Hus

Galla-aften i Drachmanns Hus

19. september 2011 - kl. 12:35 - af

På onsdag den 21. september slutter Drachmann-aftnerne i Drachmanns Hus for i sommer efter en forrygende sæson. Det sker med en ”galla-aften”, som det har været de seneste par år. Hvad det indebærer må man møde op for at opleve.

Gennem nogle år har programmet for denne sidste aften i sæsonen udelukkende omfattet tekster af Holger Drachmann, men det er blevet tradition de seneste år, at første afdeling indeholder tekster af Holger Drachmann, mens anden afdeling indeholder tekster af andre nordiske digtere. Holdet har ud af deres store repertoire udvalgt digte, sange og andet. Der sniger sig nok også en enkelt lille dramatisering ind i programmet.

”Drachmann-Kvartetten”, som med denne aften slutter sin tredje sæson, består af Ann-Marie Gabrielsson, Jesper Hegaard samt Birgit og Poul Bernth.

Aftnerne har også i sommer været en stor succes. Der har stort set været udsolgt til alle de foregående aftner, og der er intet, der tyder på, at det ikke også skulle være tilfældet i aften.

Det vil derfor være en god idé at benytte sig af forsalget. Billetter á 120 kr. kan købes i huset i åbningstiden eller bestilles på tlf. 98 44 51 88 eller på mail hnielsen@ofir.dk, og der vil også være billetter til salg ved indgangen

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Galla-aften i Drachmanns Hus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger