Engelsvikens salgchef klar til VM

Redaktionen har modtaget denne beretning fra Rasmus Thomsen ( tv), salgschef pĂĽ Engelsviken der har vĂŚret til konkurrence i Wales :

Engelsvikens salgchef klar til VM

21. september 2011 - kl. 7:48 - af

SĂĽ lykkedes min kvalifikation til VM i Ironman pĂĽ Hawaii!

Dagen forløb egentligt som det drømmescenarie jeg havde turdet hübe pü. Inden race-day sagde jeg for sjov at jeg ville stille cyklen som nr. 29 og løbe mig op pü en 17. plads. Svømningen tog mig 54:58, hvilket ud fra mit niveau og de meget hürde forhold med ret store bølger taget i betragtning, var super fint. Dog blev der i mine øjne snydt ganske kraftigt ved starten, da overhalvdelen af feltet løb 400-500 m ned af stranden for at komme nÌrmere den første bøje. Det gav naturligvis dem en stor fordel, og det vidner mange af svømmetiderne ogsü om. 

Jeg stillede cyklen som nr. 39 med en cykeltid pü 5:38 min, hvilket jeg faktisk var fuldtud tilfreds med. Jeg fik kørt mig op fra svømningen hvor jeg kom ud af T1 som nr. 110, jeg kom ved 160 km op til en gruppe med flere rigtigt gode triathleter bla. min trÌningskammerat Thomas Mortensen. Jeg blev ved denne gruppe for da jeg allerede havde planlagt at økonomisere med krÌfterne de sidste 10 km, og da jeg stillede cyklen havde jeg kørt 263 watt hvilket sammenlignet med min plan om at køre 255 watt var ganske respektabelt. Mine ben føltes fornuftigt, men vidste godt at løbet i Tenby ville blive ekstremt hürdt, grundet ruten med rigtigt mange bakker. 

Min plan var at vĂŚre konservativ med krĂŚfterne da jeg i sommers bommede løbet ved Ironman Nice ved at løbe et pace jeg ikke kunne holde hele vejen. Jeg løb med et pace pĂĽ ca. 4:15/km pĂĽ de relativt flade stykker, og forventede sĂĽ at løbe langsommere op, og hurtigere ned. Planen holdt meget godt, og afsluttede løbet pĂĽ 3 timer og 6 min – hvilket jeg var super tilfreds med og PR pĂĽ løbedelen. Det bragte mig fra min T2 position som nr. 39 op til en 19. plads overall. 

Der var absolut ikke mere i tanken da jeg krydsede stregen, sĂĽ dagen var fint disponeret.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Engelsvikens salgchef klar til VM' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,
        comment_post_ID, comment_author, comment_date, comment_approved,
        comment_type,comment_author_url,
        SUBSTRING(comment_content,1,300) AS com_excerpt
        FROM wp_comments
        LEFT OUTER JOIN wp_posts ON (wp_comments.comment_post_ID = wp_posts.ID)
        WHERE comment_approved = '1' AND (comment_type = '' OR comment_type = 'comment') AND
        post_password = ''
        ORDER BY comment_date_gmt DESC
        LIMIT 5

Seneste kommentarer

Š 2007-2021 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter ogsü tredjeparts statistik-software som anvender cookies, sü vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at lÌse avisen uden at der lagres cookies pü din computer, sü ved at fortsÌtte accepterer du automatisk.

ACCEPTER