Engelsvikens salgchef klar til VM

Redaktionen har modtaget denne beretning fra Rasmus Thomsen ( tv), salgschef på Engelsviken der har været til konkurrence i Wales :

Engelsvikens salgchef klar til VM

21. september 2011 - kl. 7:48 - af

Så lykkedes min kvalifikation til VM i Ironman på Hawaii!

Dagen forl√łb egentligt som det dr√łmmescenarie jeg havde turdet h√•be p√•. Inden race-day sagde jeg for sjov at jeg ville stille cyklen som nr. 29 og l√łbe mig op p√• en 17. plads. Sv√łmningen tog mig 54:58, hvilket ud fra mit niveau og de meget h√•rde forhold med ret store b√łlger taget i betragtning, var super fint. Dog blev der i mine √łjne snydt ganske kraftigt ved starten, da overhalvdelen af feltet l√łb 400-500 m¬†ned af stranden for at komme n√¶rmere den f√łrste b√łje. Det gav naturligvis dem en stor fordel, og det vidner mange af sv√łmmetiderne ogs√• om.¬†

Jeg stillede cyklen som nr. 39 med en cykeltid p√• 5:38 min, hvilket jeg faktisk var fuldtud tilfreds med. Jeg fik k√łrt mig op fra sv√łmningen hvor jeg kom ud af T1 som nr. 110, jeg kom ved 160 km op til en gruppe med flere rigtigt gode triathleter bla. min tr√¶ningskammerat Thomas Mortensen. Jeg blev ved denne gruppe for da jeg allerede havde planlagt at √łkonomisere med kr√¶fterne de sidste 10 km, og da jeg stillede cyklen havde jeg k√łrt 263 watt hvilket sammenlignet med min plan om at k√łre 255 watt var ganske respektabelt. Mine ben f√łltes fornuftigt, men vidste godt at l√łbet i Tenby ville blive ekstremt h√•rdt, grundet ruten med rigtigt mange bakker.¬†

Min plan var at v√¶re konservativ med kr√¶fterne da jeg i sommers bommede l√łbet ved Ironman Nice ved at l√łbe et pace jeg ikke kunne holde hele vejen. Jeg l√łb med et pace p√• ca. 4:15/km p√• de relativt flade stykker, og forventede s√• at l√łbe langsommere op, og hurtigere ned. Planen holdt meget godt, og afsluttede l√łbet p√• 3 timer og 6 min – hvilket jeg var super tilfreds med og PR p√• l√łbedelen. Det bragte mig fra min T2 position som nr. 39 op til en 19. plads overall.¬†

Der var absolut ikke mere i tanken da jeg krydsede stregen, så dagen var fint disponeret.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Engelsvikens salgchef klar til VM' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2023 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter ogs√• tredjeparts statistik-software som anvender cookies, s√• vi l√łbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at l√¶se avisen uden at der lagres cookies p√• din computer, s√• ved at forts√¶tte accepterer du automatisk.

ACCEPTER