Engelsvikens salgchef klar til VM

Redaktionen har modtaget denne beretning fra Rasmus Thomsen ( tv), salgschef på Engelsviken der har været til konkurrence i Wales :

Engelsvikens salgchef klar til VM

21. september 2011 - kl. 7:48 - af

Så lykkedes min kvalifikation til VM i Ironman på Hawaii!

Dagen forløb egentligt som det drømmescenarie jeg havde turdet håbe på. Inden race-day sagde jeg for sjov at jeg ville stille cyklen som nr. 29 og løbe mig op på en 17. plads. Svømningen tog mig 54:58, hvilket ud fra mit niveau og de meget hårde forhold med ret store bølger taget i betragtning, var super fint. Dog blev der i mine øjne snydt ganske kraftigt ved starten, da overhalvdelen af feltet løb 400-500 m ned af stranden for at komme nærmere den første bøje. Det gav naturligvis dem en stor fordel, og det vidner mange af svømmetiderne også om. 

Jeg stillede cyklen som nr. 39 med en cykeltid på 5:38 min, hvilket jeg faktisk var fuldtud tilfreds med. Jeg fik kørt mig op fra svømningen hvor jeg kom ud af T1 som nr. 110, jeg kom ved 160 km op til en gruppe med flere rigtigt gode triathleter bla. min træningskammerat Thomas Mortensen. Jeg blev ved denne gruppe for da jeg allerede havde planlagt at økonomisere med kræfterne de sidste 10 km, og da jeg stillede cyklen havde jeg kørt 263 watt hvilket sammenlignet med min plan om at køre 255 watt var ganske respektabelt. Mine ben føltes fornuftigt, men vidste godt at løbet i Tenby ville blive ekstremt hårdt, grundet ruten med rigtigt mange bakker. 

Min plan var at være konservativ med kræfterne da jeg i sommers bommede løbet ved Ironman Nice ved at løbe et pace jeg ikke kunne holde hele vejen. Jeg løb med et pace på ca. 4:15/km på de relativt flade stykker, og forventede så at løbe langsommere op, og hurtigere ned. Planen holdt meget godt, og afsluttede løbet på 3 timer og 6 min – hvilket jeg var super tilfreds med og PR på løbedelen. Det bragte mig fra min T2 position som nr. 39 op til en 19. plads overall. 

Der var absolut ikke mere i tanken da jeg krydsede stregen, så dagen var fint disponeret.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Engelsvikens salgchef klar til VM' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger