Snigpremiere på Rugsted & Kreutzfeldts nye album

Snigpremiere på Rugsted & Kreutzfeldts nye album

18. oktober 2011 - kl. 18:00 - af

Du har chancen for at være med når der er snigpremiere på Rugsted & Kreutzfeldts nye album. Arrangementet finder på Skagen Odde Naturcenter på torsdag den 20. oktober kl. 16.00.

For første gang i 26 år udgiver Rugsted og Kreutzfeldt et nyt album indeholdende 11 helt nye sange.

Albummet udgives den 6. november som et 3-boks sæt.

Bonusmaterialet i boks sættet er 1 CD og 1 DVD med 18 af deres største hits i helt nye optagelser og arrangementer med DR UnderholdningsOrkestret.

Denne koncert med overdådige og storslåede optagelser med alle de største hits blev optaget den 14. oktober i Koncerthuset i DR-byen.

Stig Kreutzfeldt vil deltage i arrangementet, hvor han i korte træk vil fortælle om den nye CD og koncerten med DR UnderholningsOrkestret.

Der vil blive vist klip fra koncerten, ligesom der vil blive mulighed for at sniglytte til den typiske Rugsted og Kreutzfeldt sound i de nye hits, der kan købes i forretningerne fra den 6. november.

Skagens største Rugsted og Kreutzfeldt fans får mulighed for at overvære denne snigpremiere på tætteste hold, idet der udleveres fribilletter hos Expert Kattegatvej 6, til de 40 første der møder personligt frem og kan svare på hvilket årstal Rugsted og Kreutzfeldt udgav deres sidste album ”JORDEN KALDER”

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Snigpremiere på Rugsted & Kreutzfeldts nye album' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger