Lev Livet Lettere

Lev Livet Lettere

6. januar 2012 - kl. 0:12 - af

Sundhed i 4D – Debatskabende foredrag. Arbejdsliv med sundhed og trivsel.

Sundhed og trivsel er gavnlig for virksomhed såvel som medarbejder. Et temaforedrag, om en sundhedsstrategi, der tager udgangspunkt i det hele menneske og som forstår sundhed og trivsel som samspillet mellem den fysiske, psykiske, ernæringsmæssige og sociale sundhedsdimension.

De tre foredragsholdere: Hanne Larsen sundheds Coach, fysioterapeut Kasper Kjeldsen og kostvejleder Anne Vanggaard, vil i foredraget tage publikum med på en rejse ind i kroppen og lade dem opleve, hvad der egentlig foregår, når den bliver belastet af f.eks. stress eller fedme og hvordan samspillet mellem de 4 sundhedsdimensioner effektivt kan bringe kroppen tilbage til en sund og varig tilstand.

En vigtig del af en sundhedsstrategi er forebyggelse, altså at kunne se og handle før skaden sker. Foredragsholderne vil give deres bud på en effektiv forebyggelse.

Endelig vil foredragsholderne fokuser på de positive sideeffekter for medarbejdere og virksomhed, som en sundhedsstrategi med fokus på det hele menneske og de 4 sundhedsdimensioner kan have.

Skagen Kultur og Fritidscenter og AOF inviterer til en inspirerende sund aften med Foredrag, Sund Buffet og Workshops over temaet Lev livet lettere – både fysisk og mentalt.

Onsdag den 25. januar 2012. Kl. 17.00

I Skagen kultur og fritidscenter, Kirkevej 19, 9990 Skagen.

Kl. 17.00 Velkomst

kl. 17.15 Foredraget Sundhed i 4 D

kl. 18.45 Stående buffet og workshops

kl. 20.45 Farvel og kom godt hjem

Billetter à 75,- kr. købes hos

Skagen Kultur og Fritidscenter

www.skfc.dk

Senest den 20. januar

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lev Livet Lettere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger