Gospel for alle i Sognehuset

Gospel for alle i Sognehuset

18. januar 2012 - kl. 0:38 - af

Det rykker, når vi sammen med Daniel tager fat på dagens gospel-program. Opvarmning først, selvfølgelig – og så i gang. Med sange vi kender og dem, som vi ikke kender, men som vi snart er helt på bølgelængde med. Medbragte unger er anbragt på pulpituret over sangsalen, hvorfra de ind imellem legen kan ’holde øje’ med de voksne. Tiden flyver af sted – og snart er det tid til at nyde den medbragte madpakke. Og så er der et par timers sang og musik mere før vi opstemte og nynnende går ud i vintermørket.

Gospeldagene holdes i Sognehuset. Der er ingen tilmelding – man møder bare op. Det koster 50 kr at deltage – børn og konfirmander kommer med gratis. Alle – uanset alder og sangkundskaber – kan være med. Der er legehjørne til de mindste og et legerum for de lidt større, hvis de da ikke hellere vil synge med! Medbring selv en madpakke eller lidt frugt til pausen – vi har kaffe, te og saft.

Har du lyst til at synge med? Så tag dine børn, din søster – eller din far med. Og kom lørdag den 21. januar kl. 12.00 – 16.00.

– og sæt allerede nu kryds i kalender den 11. februar, hvor næste gospeldag holdes.


En kommentar til “Gospel for alle i Sognehuset” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Gospel for alle i Sognehuset”

  • Else Vernersen

    Mød bare op kvinder og mænd det er en fantastisk oplevelse,også for os (unge ) og lidt ældre der normalt ikke synger i kor. Man går glad derfra selv om stemmen bli´r godt brugt og nok er lidt ru dagen efter.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gospel for alle i Sognehuset' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger