De tabte sig 465 kg tilsammen

De tabte sig 465 kg tilsammen

24. januar 2012 - kl. 0:46 - af

Under overskriften gemmer sig 73 deltagere i LOOP Skagens SUND-KOST og MOTION projekt 2011.

73 har i alt deltaget i et 16 ugers projekt under vejledning af klinisk Diætist Birte Grønfeldt. 67 af de 73 har haft et ønske om at tabe sig – De øvrige har ønsket at ændre på kostvaner.

”465 kg er fantastisk – De har i gennemsnit tabt sig 6,8 kg – vel og mærke på de 16 uger forløbet har varet” udtaler Klinisk Diætist Birte Grønfeldt.

LOOP Skagen og Birte Grønfeldt starter der for nyt projekt SUND KOST og CIRKELTRÆNING 2, op med et Kick off Intro møde lørdag d. 28. januar kl. 11.00.

”Du kan desuden møde os i Skagen Kultur- & Fritidscenter onsdag d. 25. januar kl. 17.00 til Foredrag og Work shops om emnet ”LEV LIVET LETTERE”. Vi vil også her fortælle om LOOP Cirkeltræning samt vores nye HOLD del. Vores nye ”SUND KOST og CIRKELTRÆNING 2” vil også blive præsenteret”,  udtaler Niels Jørgensen som er indehaver af LOOP Skagen.

Birte Grønfeldt slutter af med at udtale – ”Det er første gang jeg har været involveret i et kost projekt hvor der også har været træning inde over – og netop dette har givet rigtig flotte resultater”

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De tabte sig 465 kg tilsammen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger