Også Træf i år – trods underskud sidste år

arkivfoto

Også Træf i år – trods underskud sidste år

8. marts 2012 - kl. 6:14 - af

Hvad der engang var Danmarks største motorcykeltræf, endte sidste år med underskud.

Det traditionsrige motorcykelarrangement  ”Træf på Toppen” har de sidste 5 år oplevet en halvering i antallet af besøgende og samtidig stigende udgifter. Det har resulteret i at den lokale motorcykelklub, som står bag arrangementet, i år står med et underskud på ca. 100.000 kr., når de hjælpende foreninger har fået deres ”løn”.

Træf igen i 2012?

Brian Sloth Andersen har i mange år været den økonomisk ansvarlige. Han forudså udviklingen for nogle år siden, og har siden, sammen med resten af bestyrelsen, arbejdet på at minimere udgifterne. Desværre har det ikke være nok til et overskud efter sidste års træf.

” Vi har i træffets bestyrelse være i tænkeboks. Er det muligt at vende udviklingen til overskud eller er træffets dage talt?”, erkender Brian Andersen.

”På et møde i MC Scavenius, spurgte vi medlemmerne om der skulle afholdes træf i 2012 trods et underskud til klubben på ca. 100.000. Det var der heldigvis stemning for. Derfor vil vi i bestyrelsen drøfte hvilke økonomiske tiltag der skal gøres”, fortæller Brian Andersen.

MC Scavenius er den lokale motorcykelklub i Skagen som står bag træffet. De ca. 30 medlemmer er alle en aktiv del når Skagen hver sommer besøges af de mange motorcyklister.

Deltagerantallet halveret

Da træffet i 2006 toppede var der 6110 motorcykler og i alt ca. 13.000 gæster. Dertil havde træffet ca. 1100 lokale hjælpere til at afvikle det store arrangement. Til sidste års træf deltog ca. 6800 gæster hvoraf mange kom i bil, formodentlig på grund af det våde vejr. Derfor var der kun ca. 2150 motorcykler at finde på pladsen.

Lokale og kommunale foreninger støttes

De mange medhjælpere kommer fra foreninger i hele Frederikshavns kommune, og en del af dem har været med i mange år. Fortjenesten af de 3-4 arbejdsdage i forbindelse med træffet, går til foreningernes medlemmer. Dermed også Skagens ungdom.

”Jeg håber vi fortsat kan være med til at hjælpe bl.a. de Skawske forening økonomisk. Det er trods alt mange af vores venner og bekendtes børn der støttes. Jeg ved de mange penge træffet uddeler til foreningerne gør en stor forskel” udtaler Brian Andersen.

Fasttradition i 21 år

Træf på Toppen har været afholdt i 21 år, og en del motorcyklister og hjælpere har været med siden starten.

”For mange er det en fast tradition at være i Skagen til motorcykeltræf. Det ville være med blødende hjerte, hvis vi har nød til at fortælle disse, at tradition er slut. Vi er simpelthen nød til at få vendt kutteren, for at sikre at vi ikke står i samme situation efter dette års træf” udtaler en rørt Brian Andersen og afslutter:

”Konklusionen er altså, at der til sommer vil være motorcykeltræf i Skagen i uge 29”

Træf på Toppen i Skagen d. 19.-22. juli 2012.

Læs mere om Træf På Toppen på www.træfpåtoppen.dk.

En kommentar til “Også Træf i år – trods underskud sidste år” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Også Træf i år – trods underskud sidste år”

  • Lars-Bo Ancher Pedersen

    I må og skal bare holde dampen oppe der oppe på toppen…..der er god stemning på pladsen og mange gode bands.
    Har sat kryds i kalenderen.

    Mvh
    En af rold drengene ;o)

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Også Træf i år - trods underskud sidste år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger