Aftensang i Hulsig Kirke

Aftensang i Hulsig Kirke

24. marts 2012 - kl. 10:06 - af

”Forårets poesi i sang og fortolkning” med Ann-Marie Gabrielsson og Jesper Hegaard.

Hulsig Kirke indbyder til en aften i forårets tegn tirsdag den 27. marts 2012 kl. 19:30.

Hvert år glædes store som små, når den første klare, varme forårsdag bebuder at vinteren vil slippe sit tag, og solen alligevel vil få overtaget og lyset vil sejre. Vinterjakken gemmes væk lidt for tidligt og store som små bliver snottede og får ondt i halsen. Børnene undrer sig over solens lunefuldhed og ældre kan undre sig over, at de aldrig bliver klogere.

Foråret er den tid på året hvor håbet og livsmodet blomstrer om kap med de første forårsblomster, der på trods kigger frem og lover os evig sommer.

Ann-Marie Gabrielsson vil, akkompagneret af Jesper Hegaard, synge og fortolke kendte forårssange og salmer af Kaj Munk, Henning Toft Bro, Jeppe Aakjær, Grundtvig og andre danske forfattere. Sangene vil blive kædet sammen af små fortællinger, og der vil være mulighed for at synge med på nogle af de mest kendte.

Parret har de sidste år været faste medlemmer af Drachmannkvartetten, der hele sommeren underholder i Drachmanns Hus, samt lavet ”Kunst og Poesi” på Galleri Rasmus. Parret har desuden lavet Skumringsstime på biblioteket i den nordiske biblioteksuge og har senest været på Galleri Gajhede til ”Spil Dansk Dagen”, sammen med andre lokale musikere.

Efter arrangementet bydes der på en forfriskning. Der er fri entré og alle er velkomne.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aftensang i Hulsig Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger