Mads-Peter Neumann, Skipperskole og udflugt

Mads-Peter Neumann, Skipperskole og udflugt

24. marts 2012 - kl. 10:01 - af

Der var en fin stemning i Tinghuset torsdag den 15. marts, hvor Mads-Peter Neumann fortalte om 30 år med Skagen Fiskerestaurant. Masser af fotografier, små filmklip og enkelte lydsekvenser krydrede aftenen, hvor man kom bag kulisserne og helt ned i gryden med hummersuppe.

Mange gik forgæves, og der arbejdes derfor på en gentagelse – måske i løbet af sommeren.

Foreningens næste arrangement er et besøg på den nybyggede Skagen Skipperskole. Da vi sidste år besøgte skolen i de trange lokaler i det tidligere I.C. Trawl lovede foreningens formand, Peter Lundholm, at man ville vende tilbage, når Skagen Skipperskole havde fået sig indrettet i de nye lokaler på Vesthavnen.

Dette løfte indfries, når Skagen Lokalhistoriske Forening torsdag den 12. april kl. 19 tropper op på Kuttervej 13, hvor Skipperskolens forstander Anders Andersen tager imod og viser rundt i herlighederne. Der er plads til 40 ved denne rundvisning, og man skal tilmelde sig på forhånd på Skagens Bibliotek eller ved at ringe på tlf. 9845 9200.

Kristi Himmelfartsdag den 17. maj tager Skagen Lokalhistoriske Forening på den årlige udflugt, som denne gang går til Willumsensamlingen på herregården Odden. Bagefter går det ad vendsysselske vildveje til et overdådigt kaffebord. Man kan allerede nu bestille plads i bussen, som afgår fra Tinghuset kl. 12. Tilmelding sker på biblioteket eller tlf. 9845 9200.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mads-Peter Neumann, Skipperskole og udflugt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger