Dronningen kommer til Skagen

Dronningen kommer til Skagen

30. marts 2012 - kl. 15:54 - af

Dronningen bliver første gæst i Skagens Museums sommerudstilling ‘Krøyer – i internationalt lys’.

Når Skagens Museums store sommerudstilling Krøyer – i internationalt lys åbner i starten af maj, bliver det HM Dronning Margrethe II, der får den første omvisning i udstillingen.

”Vi er rigtig glade for, at hendes majestæt har vist interesse for Krøyer – i internationalt lys og har valgt at besøge Skagens Museum, for at se udstillingen og være med til at åbne den med manér,” fortæller museumsdirektør på Skagens Museum, Lisette Vind Ebbesen, som glæder sig til at vise hendes majestæt udstillingen ”-og til at snakke kunst med hende”.

Sidst Dronningen var til en officiel begivenhed på museet, var ved indvielsen af museets udvidelse helt tilbage i 1982.

Omvisning og frokost i de gamle skagensmaler-gemakker

Dronningen bliver vist rundt i udstillingen af museets direktør og bestyrelsesformand Hans Jørgen Kaptain og skal senere nyde en frokost i den oprindelige Brøndums spisesal, som i dag ligger på Skagens Museum, inden selve åbningen af udstillingen, hvor hun vil erklære Krøyer – i internationalt lys, for åben og deltage i den efterfølgende reception.

Udstillingen Krøyer – i internationalt lys åbner for offentligheden fredag den 4. maj og varer til og med 2. september 2012.

2 kommentarer til “Dronningen kommer til Skagen” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Dronningen kommer til Skagen”

  • Ole L. Pedersen

    Jeg har netop set omtalte Krøyer udstilling på den Hirsprungske Samling i København, jeg vil glæde mig til at se den igen i Skagen til sommer. Den er bestemt værd at gå efter, så glæd jer Skagen.

  • Er det ikke fantastisk at vores kunstinteresserede dronning kommer til Skagen for at indvie udstillingen om Krøyers værker. Jeg tà` virkelig hatten af for HMD.
    Samtidig skal vi ikke glemme vores inspektører der har lagt et kæmpe arbejde i forberedelserne til denne unikke udstilling. Håber virkelig at der kommer rigtig mange og ser den.

    Birger T.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dronningen kommer til Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger