Ugler i mosen hos MULTI

Ugler i mosen hos MULTI

6. april 2012 - kl. 8:26 - af

I påsken vrimler det med dyr i MULTI, ikke så meget den traditionelle påskekylling, men med ugler, katte, rådyr og andet, som udstilles i grafisk form. MULTI har inviteret den 38-årige Line Pawelczyk til at udsmykke butikken med grafiske print. Temaet er ”dyr i menneskenes verden”, og består af 12 bud på hvad der kan ske når dyr og mennesker lever tæt sammen.

”Jeg har taget udgangspunkt i de dyr, vi kender fra naturen her i Danmark, men jeg er ikke bleg for at snige en enkelt løve ind”, siger Line Pawelczyk, som fx forestiller sig at ugler ryger cigaretter, høns spiser piller, og løver går med designerbriller.

Universet er sjovt og finurligt, og Line mener selv at både børn og voksne kan få noget ud af at kigge på billederne. ”Børn og barnlige sjæle elsker dyr, og som voksen kan man tænke over de lag der er i motiverne. Der foregår tit et eller andet man kan undre sig over”, siger hun.

Hos MULTI vækker udstillingen begejstring, Anne Grethe Bramsen Andersen siger: “Jeg er meget glad for udstillingen, det er altid spændende at samarbejde med en designer, der kommer med et anderledes input, det giver muligheder for at lave nogle sjove arrangementer, som rækker ud over at se billederne i butikken.”

Udstillingen kan ses sommeren over, og der vil løbende blive afholdt arrangementer og små events, for information: Se MULTIs Facebookside og www.linepawelczyk.com

De udstillede print sælges i et begrænset oplag, med eller uden ramme.

MULTI -Skovvej 3

Om Line Pawelczyk:

Bor og arbejder i Skagen og Århus,

har en master i design fra Designskolen Kolding

(2002), har bl.a. udstillet på Biennalen

for Kunsthåndværk og Design(2005) samt

Kunstnernes Efterårsudstilling (2010).

Medlem af designfællesskabet Højkant

i Århus, hvor hun har værksted sammen med fire

andre designere. Derudover har hun altelier i

sit hjem i Skagen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugler i mosen hos MULTI' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger