Forårskoncert på Skagens Museum

Forårskoncert på Skagens Museum

11. maj 2012 - kl. 0:37 - af

Tirsdag d. 15. maj kl. 1900, besøger “Den Unikke Trio” Skagens Museum med deres stemningsfulde og glade forårsrepertoire.

Trioen består af Tina Siel, som er kendt for sin fløjlsbløde stemme, skønne fortolkninger af salmer og sange og sit altid gode humør. Tine Lilholt er kendt fra sine mange år i Lars Lilholt band. Tine spiller både fløjter og harpe og er et geni til at finde ind i fløjtens sjæl i sine flotte improvisationer. Tine vil ligeledes ved denne koncert spille harpe, som hun nu mestrer og vil akkompagnere på dette svære instrument. Pigerne vil blive professionelt understøttet af pianist Knud-Erik Thrane, som med sin indføling og smukke harmonier vil fuldende trioens ramme for en meget hyggelig og musikalske koncert.

Museet vil danne en fantastisk ramme for denne koncert, og muligheden for at spille på Skagen Museum, vækker stor taknemmelighed hos de tre musikere.

Koncerten varer ca. 70 minutter og indeholder både danske, svenske, norske og engelske sange. Temaet for denne koncert vil være forår, men mon ikke, på grund af koncertens beliggenhed, der også vil blive spillet og sunget et par hyldestsange til Skagen. Trioen indlægger altid et par fællessange, ligesom der også vil være solopræstationer på de forskellige instrumenter.

Trioen har arbejdet sammen i 5 år og har alle steder trukket fulde huse.

Billetter kan købes i Skagens Museums billetsalg hver dag fra kl. 10-17.

Entréen er kr. 150,- og for medlemmer Skagens Museums venner, kr. 100,-

Glæd jer til denne koncert og tag en glad forårsstemning med hjem.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forårskoncert på Skagens Museum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger