Kommunalbestyrelsen vildleder borgerne

Kommunalbestyrelsen vildleder borgerne

25. maj 2012 - kl. 8:02 - af

Liste H har spurgte kommunalbestyrelsen om teknisk udvalgs beslutning om at dispensere for bestemmelserne for ude servering.

Ude servering skal normalt stoppe kl 22.00

Kommunalbestyrelsen svarede den 31 april, at den ikke fandt, at ude servering ville forøge støjniveauet i området, og gjorde iøvrigt opmærksom på, at man af samme grund må, man forstå, ikke havde givet dispensation for støjniveauet.

Den 9 maj meddeler kommunen dispensation for alle støjgrænser i perioden fra kl 15 til kl 03 næste dag.

Lokalplanen, der danner grundlag for kommunens sagsbehandling siger om netop støjen:

Miljøstyrelsens vejledende grænseværdier for virksomhedsstøj vil danne baggrund for sagsbehandling vedrørende støjbelastning fra aktiviteter i området. Inden for lokalplanområdet er de vejledende grænseværdier for virksomhedsstøj 55-45-45 dB(A).

Det fremgår, at kommunens dispensation, at restaurationsvedtægen giver mulighed for enkelte konkretbegrundede dipensationer for udeservering på egen grund ( man må forstå ordet skel som refererende til restaurantens egen matrikel), men kommunen har desuagtet, at der ikke er nogen hjemmel til at dispensere for støjniveauet i forbindelse med ude serveringen på fortorve , gader og stræder, idet disse ikke kan forståes som egen grund, selv om de har fået en ude serveringstilladelse.

I følge kommunens egne støjmålinger er støjen højere på de dage/aftener, der er gang i gaden – det er de dage, hvor der nu ikke længere er regler for støjen. Der er uden ude servering målt til støjniveauer over 80 dB(8A)

Vi må konstatere, at kommunens administration, hverken administrerer efter lokalplanen eller byrådets intensioner og vedtagelser eller den nylig vedtagene restaurantionsvedtægt – det var hvis den forkerte direktør der gik

Per Kempff-Norkap


21 kommentarer til “Kommunalbestyrelsen vildleder borgerne” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

21 kommentarer til “Kommunalbestyrelsen vildleder borgerne”

 • Per Kempff-Nordkap

  Kære John Nebbelunde.
  Jeg er oprigtig ked af, at du synes at mine indlæg og Pouls Wenzels har noget relevans overfor hinanden.
  Jeg ville hellere nyde en fadbamse sammen med en humorist af guds nåde

 • John Nebbelunde

  Per Kempff-Nordkap og Poul Wenzel,
  Var det ikke bedre om I to stridsmænd inviterede hinanden på en solid “Fadbamse” eller to fx. på Jacob’s hvor I, i ro og mag kunne dele synspunkter om Skagens tilstand og fremtid?
  Måske har I mere tilfælles end nogen aner? måske kunne I gå hen og blive venner, hvem ved? 😉

  Mvh.
  John
  Statsautoriseret pensionist
  – og (humorist af guds nåde)

 • Jeg beklager meget, mit lille indlæg til
  Marianne – var nok ikke så godt gennemtænkt, så det skal hun have en undskyldning for. Med venlig hilsen Paul

 • erik markman

  Helt enig med Søren, og formentlig mange andre som er holdt op med at læse kommentarer til artiklerne, som følge af den tiltagende og uværdige debat/meningsform som anvendes af enkelte personer som mener sig hævet over alle andre, har den endegyldige viden og ikke mindst en mening om alting.
  Det er ikke første gang hr. Paul Wenzel gennem dette medie sviner andre personer til med holdninger og hentydninger om pågældende person som er sagen aldeles uvedkommende. For god ordens skyld vil jeg præcisere at jeg ingen holdning har til sagen eller personen som forurettes, men er af den opfattelse at alle har ret til at have og fremkomme med sin mening på en etisk korrekt måde- Håber redaktionen får stoppet denne metode,(læs retningslinier for debat) så spalten i netavisen renses for dette usaglige gossipstof.

 • Jeg syns faktisk osse at det er ved at være for meget med disse personlige indlæg, det er totalt uinteressant for voksne mennesker !!!! Kan kun være enig med Søren, i at redaktøren skulle være mere kritisk med indlæggene. Det er de samme to personer hver eneste gang, og de er sgu begge lige utilfredse !! Lad os slippe for flere af den slags indlæg, og list I begge to ad h til !!

 • Jens Vasdet Poulsen

  Hver dag overraskes man over, at PW er i stand til at sætte lavere standarder for tilsmudsning samt injurerende, udokumenterede og perfide udsagn.
  Der er bestemt brug for at redaktøren finder lugejernet frem og markerer en grænse for hvor lavt et debatniveau der kan accepteres på denne plads.

 • Denne diskusion er uinteressant for andre, og mon ikke redaktøren skulle være lidt kritisk med indlæggene, så vi undgår, at folk, som mener noget andet end en selv, bliver opfordret til at tage til Nordkorea eller et sted, der er være.

 • Overså Marianne Madsen’s lille indlæg – der syntes jeg kommer for tæt på på Per. Måske. Men jeg vil give dig ret Kommunen er tung at danse med, især når man skal ned og hente sin kontanthjælp. Paul

 • Du har ret – derfor bliver jeg også – men du burde gør det lidt mere tåleligt for dig selv . Du er en dyr person for Kommunen med alle dine indsigelser, Jeg kan godt lide at du siger her er dejligt, alligevel beklager du dig over Havnevej, hvor du bor – med venlig hilsen til Liste H og Per – list af h til

 • Per Kempff-Nordkap

  Herre Jemeni.
  Du skal eller behøver slet ikke stemme på mig eller nogen der ligner. Og hvis der er mange som dig – og det kan der sagtens være, selv om jeg ikke har mødt dem, heldigvis – ja så, må jeg liste af – om det bliver ud af byen – Det bliver det næppe,
  her er ganske simpelt for dejligt.

 • Jeg har lært en ting fra nogle gamle kloge mennesker. Det er
  Behandel andre, som du selv ønsker at blive behandlet – det har Per tilsyneladende glemt.
  Med venlig hilsen til Per list H – list af h til

 • Per Kempff-Nordkap

  Det er jo herligt, at der er menesker der finder, at Frederikshavn Storkommunens måde at gribe tingene an på er svaret på vore problemer.

 • Marianne Madsen

  Paul Wenzel

  Man kan være enig eller uenig med Hr. Per Kempff-Nordkap i hans meninger og holdninger, det er heldigvis op til den enkelte person. Men sådan en smøre du kommer med, der går på Per personligt og ydermere trækker hans afdøde hustru med ind i “debatten” det er under lavmål.
  MVH
  Marianne
  …. der personligt har erfaring for, hvor tung kommunen er at danse med.

 • Nu skal jeg til skrivebordet igen – Kommunen er uærlig iflg. Per Kempff (liste H). Det er noget af en beskyldning overfor vore folkevalgte kommunalpolitikere. Forstår egentlig godt, at de ønsker dig ud af Kommunen. Sagen drejer sig om, at du bor midt i hjertet af det lystige hjørne af Skagen, som var der før du kom til byen. Du burde have undersøgt det inden du flyttede ind. Du er bragende misunderlig, at du ikke kan deltage i festligheder på Havnevej.
  Jeg har fulgt dig og din nu afdøde hustrus skriverier på netavisen og er kommet til den konklusion, at I begge ønskede Skagen tilbage til Hjerl Hede stadiet. Hvor vi lokale skal gå rundt i søstøvler (vaders) og majspibe i munden.
  Jeg har endda på et tidspunkt haft kontakt med Jer, fordi i starten lød det interessant, hvad I var ude på, men der gik ikke mange sekunder – før jeg trak følehornene til mig. I var for rabiate for mig eller forkert politisk orienteret i forhold til mine meninger.
  Du skriver, at der er nogle personer der ikke bryder sig om dig, skulle jeg monstro være én af dem? Måske. Det er som man ser på det – du har i hvert fald ikke gjort meget for at forbedre forholdet, tværtimod.
  Har netop fået en email fra en af mine bekendte – han foreslog du skulle flytte til Nord Korea, hvor alt der ikke er tilladt er forbudt (så slipper Hulsig i denne omgang). Han mener, at det er det du står for. Måske har han ret?
  Afslutningsvis vil jeg anbefale Per og liste H – list af H til.
  Paul

 • Per Kempff-Nordkap

  Nu drejede mit indlæg sig sådan set om, at kommunalbestyrelsen havde svaret et for at gøre noget hel andet 8 dage efter. Jeg er tilsyneladende hverken venner med kommunen eller alle her i byen, men det er da påfaldende eller også er det sådan, at når man ikke kan li nogen ja så er det lige meget, om man opfører sig troværdigt.
  Jeg synes godt, at vi kan forlange af en kommune, at den giver sandfærdige svar.

  Kommunalbestyrelsen svarede på et spørgsmål, at den ikke fandt at ude servering behøvede dispensation fra støjgrænserne fordi ude servering ikke støjer. Det er om ikke et ædrueligt synspunkt, så var det dog grundlaget for kommunens beslutning om at meddele tilladelse til ude servering.
  Det kan da derfor undre en, at kommunen efterfølgende giver en efter deres egen mening unødvendig dispensation. Kommunalbestyrelsen er måske kommet på bedre tanker.
  Næ for kommunalbestyrelsen har slet ikke behandlet dispensations ansøgningen vedr. støjgrænserne. Det er der sådan set ingen politikkere, der har – den er meddelt administrativt lige efter, at kommunalbestyrelsen har sagt det stik modsatte.
  Kommunalbestyrelsens i lighed med andres svar til mig kan være farvet af deres modvilje mod min person, Kommunalbestyrelsen kan måske også have den opfattelse, at alle problemer ville være løst, bare jeg flyttede og helst rigtig langt væk . Men et er, at der er mennesker, der ikke sætter pris på min person, det får være, men det er noget ganske andet, at kommunalbestyrelsen ikke svarer borgerne troværdig.
  Nu kan jeg forstå, at nogen synes, det er fedt, at kommunen svarer et og administrationen gør noget helt andet, når det kun går udover nogen, de ikke kan li – men måske er det dig næste gang – de ikke kan li – og hvad tror du så, de svarer?

  Jeg og Liste H mener, at det er en velsignelse at have en hæderlig offentlig forvaltning, og det vil vi arbejde for.

 • Fru Olsen er bare venligs og ønsker dig ikke helt ud af byen. Men

  Per har tilsyneladende styr på indbyggertallet i Skagen. Det har jeg ikke, men med lidt hovedregning og Per’s postulat at flere hundrede Skawboer rejser fra Skagen hvert år. Nu har jeg boet her i 47 år. Vi er ikke så mange som dengang jeg kom til byen. Men iflg. Per’s beregninger skulle der være forsvundet ca.18.800 Skawboer i den tid jeg har boet her Jeg har beregnet ud fra 400 per år. Så er der godt nok tomt her, så er det jo godt, vi har nogle sommer/vinter gæster der kommer og kan holde byen i gang.
  Da jeg som Per ikke er Skawbo forlader vi jo nok ikke Skagen frivilligt. Det lader vi Skawboerne om, hvad skal vi også med dem. De er kun til besvær. De handlende i Skagen sælger mindre og mindre til de lokale og har deres indtægter fra gæsterne. Det er jo godt at de sælger noget i forretningerne – det er jo udefra indkomne indtægter vi skal leve af, vi kan ikke leve af, at klippe hinanden.
  Indtægterne til forretningerne fra de lokale bliver mindre og mindre, det skyldes jo nok også, at der er langt flere forretninger end bare for 10 år siden, så er det jo logisk når der kun er Skawboer, som jo er rejst fra byen (og tilflytter, som dig og mig) vi kan ikke øge deres omsætning mærkbart.
  Per har også travlt med, at der forsvinder flere kommunale stillinger fra Skagen og går til Frederikshavn. Jeg har været imod den flytning, men ved lidt tænkning er det jo genialt det der er sket. Vi har den lavest offentlige administration i Danmark – hvem kan prale af det. Det er jo nu engang sådan, at offentlig ansatte er jo ikke indtægtsskabende, det er et serviceapperat vi betaler for, via vore skatter, så er det jo godt, at vi kan lade vor galde gå ud over Frederikshavn, der bruger alt for mange af vore surt betalte skatter.
  Skagen er stadig en købstad (hvad vi så skal bruge det til) vi har stadig et postnummer (hvad skal vi med det). Vi har stadig Per (hvad skal vi med ham?).
  Per flyt dog fra Havnevej, hvis du ikke kan tåle, at nogle af de store indtægter hygger sig og er med til at betale byens udgifter.
  Engang imellem har jeg ligefrem lyst til at se dig blandt de hundrede vis der forlader Skagen hvert år. Gør du det, så endelig ikke Hulsig.
  Paul

 • Per Kempff-Nordkap

  Kære Fru Olsen
  Hvert år flytter flere hundrede skagboer, som har taget dig på ordet og flyttet fra byen – Folk flytter af mange grunde og ikke kun fordi jeg er en sur gammel mand. Folk flytter,bl.a. fordi du og kommunen ikke længere betragter Skagen som en købstad, men en sommerferieby. Derfor flytter kommunen alle de kommunale arbejdspladser som kan flyttes, . OG sommerferie er da også vidunderligt. Der er da også mange, der gerne vil holde sommerferier her hos os – der er dem der vil drikke sig i hegnet og dem der gerne vil have en rigtig socialfamilien ferie med et strejf af letsindig lethed og så er der dem der gerne vil kikke på fugle, høre historier og vinterbade o.s.v osv. Alle dem der ikke alene vil drikke sig i Hegnet har svært ved at få deres drømme opfyldt sammen med hegnets venner med nattens fest sang og bæger klang. Hvis din opfattelse af mig er rigtig og din opfattelse er hegnets og vi alle skal være her – så må vi sno sagde ålen også dem i hegnet. Vi skal rumme mange og jeg synes du skulle komme op på hesten og tage ja-hatten på og se mulighederne i alle de gæster, der gerne vil have det roligere end hegnets sønner og døtre og i, at det ville være dejligt med at flere blev i Skagen hele året. De handlende selv om de omsætter meget i sommer sæsonen – skal jeg hilse at sige, at også de mærker, at de fastboendes andel af omsætningerne er stadig mærkbar faldende – og druk er ikke svaret, men måske årsagen.

 • Kære fru Olsen, hvorfor er du blevet så sur på Hulsigboerne, at du ønsker Per skal flytte til Hulsig. De er fuldkomne uskyldige, det fortjener de ikke og slet ikke Per. Til Erik Vium, det var da en underlig sammenligning af fest i gaden og indbrud. Det er som æbler og pærer. Paul

 • Hej
  Nu er det sådan, at de støjregler der indskrevet i lokalplanen er Miljøloven og der kan ikke dispenseres fra loven. Hvad vil I sige, hvis I blev udsat for indbrud og der blot blevet givet dispensation til tyven, fordi I ikke havde sikret Jer godt nok – tyvene en klap på skulderen og hvis I´var utilfredse kunne I bare flytte.
  Love kan der ikke dispenseres fra og hvis det sker ender vi i anarki.
  Dette indlæg er kun for, forklare lovgivningen. og husk ordene “Med lov skal man land bygge”
  Med venlig hilsen
  Erik

 • Hej Ejner.
  Kan ikke være mere enig for den mand (Per) er da utilfreds med alt og alle..Kan ikke forstå han har valgt at bo i Skagen når der ikke er noget der er godt nok til ham…Flyt dog til Hulsig Per …der er der nok fred og ro som du ønsker….

  Mvh.
  Fru Olsen

 • Kære Per,

  Gad vide om dit brokkeri over en smule støj fra glade mennesker, ikke er den samme type brok, der engang vil lukke værftet, når Lillestrandsprojektet bliver gennemført.

  Du vidste vel også, at der var lidt liv i gaden – eller på vejen – inden du flyttede ind.

  Lad os nu være lidt positive og glæde os over sommeren – og hvad deraf følger af glæde og forbrug af de dejlige turistkroner, uden hvilke, der nok ikke ville være råd til at betale erstatning til diverse bygherrer, der er blevet lidt vildledt af såvel nuværende, tidligere som kommende kommunal bestyrelser og dito direktører.

  Uden lidt liv om sommeren, ville vi nok risikere, at vores få helårsrestauranter ville vælge at gøre som vores sommersteder – og det ville da være kedeligt, om end fredeligt 😉

  Du skal vel også på ferie, så hvorfor ikke rejse en tur i juli 🙂

  Venlig hilsen
  Ejner

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunalbestyrelsen vildleder borgerne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger