Musikarrangementer i Galleri Gajhede 2012

Musikarrangementer i Galleri Gajhede 2012

1. juni 2012 - kl. 8:01 - af

Så er Galleri Gajhede for 8. sæson i træk klar med et spændende musikprogram, der byder på en bred vifte af musikere – alt sammen præsenteret i skæve rammer i det gamle sejlmagerværksted. 

Programmet starter i år med en midsommeraften i selskab med Benny Holst Trio fredag den 22. juni klokken 20.30, hvor Benny Holst sammen med Martin Andersen (v) og Jacob Rathje (g), vil guide os gennem en aften med et af de smukkeste lydbilleder og med tekster, der kryber helt ind under huden – det hele krydret med anekdoter fra en over 40 år lang karriere. 

Sæsonens andet indslag behøver ingen nærmere introduktion idet det er evigt unge, indtagende og charmerende Søs Fenger med band, der fredag den 6. juli klokken 20.30 står parat til at levere en dejlig sommeraften med sødme og charme, smukke ballader og inciterende melodier. EKSTRAKONCERT lørdag den 7. juli kl. 20.30

Lørdag den 21. juli klokken 20.30 åbnes dørene for en aften i selskab med Backseat, der med Ivan Pedersen i forgrunden byder indenfor til en sommeraften med pop/rock i høj klasse. 2012 er året hvor Backseat kan markere deres 20 års jubilæum, og de spiller stadig den håndholdte guitarbaserede og tidsløse rock, man kender så godt fra deres mange koncerter og CD udgivelser. 

Erann DD gæster galleriet til to koncerter fredag den 27. juli og lørdag den 28. juli begge dage klokken 20.30. Eranns tekster går helt tæt på og tager udgangspunkt i livet, kærligheden og verden set fra et sted i livet, hvor man både er rig på erfaring – men stadig sulten efter eventyr! Med garanti en smuk aften i selskab med et varmt og favnende musikalsk multitalent! 

Der blændes op for blues-aften med Mike Andersen Band fredag den 10. august klokken 20.30, der har markeret sig ved ubestridt at være en af Danmarks allerbedste soul/blues sangere. Det bliver uomtvisteligt en oplevelse ud i dygtigt håndværk og fantastisk spilleglæde! Kort sagt blues i topklasse. 

Underskønne og allesteds nærværende Anne Dorthe Michelsen, byder indenfor til en smuk sommeraften den 17. august klokken 20.30. Anne Dorthe har hendes egen trio med og præsenterer klassikere fra hendes store repertoire – sange der der går lige i sjælen. 

Sæsonen sluttes af på flotteste vis med Anders Blichfeldt Solo fredag den 21. september klokken 20.30. Få et kig ind i sangskriverens verden på en aften, der også handler om livets og musikkens mere alvorlige sider, og de vendepunkter, der på et tidspunkt kommer i alle menneskers liv.

Undervejs giver Anders eksempler på sange, han har i sit store katalog – både dem, alle kender, og dem, han hidtil har gemt væk. Derudover får vi sange at høre, der har haft særlig betydning for ham – fra barndommen til i dag. En aften med blanding af tale og sang, der giver et godt indtryk af personen bag navnet, og hvad der kræver at holde skruen i musikbranchens oprørte vande gennem mere end 20 år.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikarrangementer i Galleri Gajhede 2012' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger