Nyt fra Festivalen

Nyt fra Festivalen

15. juli 2012 - kl. 0:56 - af

For en uge siden summede Skagen af festival. Der var musik overalt. Tidligt som sent. Unge musikere. Legender. Gamle kendinge. Nye stjerner.

4 dage med 87 koncerter fra 9 scener.

4 dage med fantastisk stemning og musikglæde over hele byen. – Selv den dag det ”dryppede” lidt….

Tusind tak til alle. Festivalgæster. Venner af Skagen Festival. Musikere. Sponsorer. Og ikke mindst Danmarks bedste team af frivillige festivalmedarbejdere!

Allerede i søndags kom de første ris/ros-kommentarer til festivalen via vores hjemmeside. Tak – dem sætter vi stor pris på. Vi garanterer, at alt læses og besvares – og vi opfordrer dig til at bruge et minut eller 3 og sende et par linjer om dine oplevelser.

http://www.skagenfestival.dk/om/risros.html?view=rsform

Vi vil gerne udvikle os, så Skagen Festival kan bestå – også i mange år fremover. Her er jeres kommentarer – ris som roser – en stor hjælp i evalueringsarbejdet. Indtil videre er der kommet mange positive tilkendegivelser på Skagen Festival anno 2012.

Ord som ”begejstring, overraskelser, formidabelt, gribende og – fedt!” – er nævnt i flere.

En enkelt tidsel har desværre forvildet sig ind i buketten af roser. Fredag og lørdag aften måtte vi beklageligvis afvise mange gæster på Havnescenen. Undskyld. Der har i flere år været fri adgang til Havnescenen med en aften-koncertbillet. I år var der lagt op til nattefest med Skrum på Havnescenen, og derfor burde der naturligvis have stået på billetten, at fri adgang kun gjaldt, såfremt der var plads i teltet indenfor de retningslinjer bl.a. brandmyndighederne havde udstukket. Vi lægger os fladt ned og undskylder igen!

De af jer som er på Facebook har sikkert set de mange festival-billeder, som allerede er lagt ud. Gå ind på www.facebook.com/skagenfestival og husk at ”synes godt om” vores side. Så kan du på din egen startside følge med i, når vi lægger flere fotos ud. I løbet af sommeren bliver hjemmesiden også opdateret med billedgallerier.

Endnu engang tusind tak! Tak for sangen. Musikken. Den gode stemning. Det var 4 forrygende dage og vi glæder os SÅ meget til at byde velkommen til :

Skagen Festival 4.-7. juli 2013 – It’s good to see you !


Rigtig dejlig sommer til alle.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt fra Festivalen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger