Backseat på Galleri Gajhede

Backseat på Galleri Gajhede

17. juli 2012 - kl. 9:00 - af

Lørdag den 21. juli 2012 klokken 20.30 slår Galleri Gajhede dørene op til en aften i selskab med et af største musikalske navne herhjemme, når Ivan Pedersen og Backseat byder inden for til en aften med beretninger fra en mere end 45 år lang musikalsk dannelsesrejse. Denne rejse har ført Hr. Pedersen fra ung knægt i Vejgaard til Laban æraen med Lecia Jönsson over de engelske og amerikanske hitlister, og tilbage til rødderne i den pop/rock, der har fulgt ham siden drengeårene i Aalborg bydelen.

Backseat slog deres position som absolut dansk pop topnavn fast tilbage i starten af 1990erne, og har siden turneret, indspillet og udgivet albums. 2012 er året hvor Backseat kan markere sit 20 års jubilæum. Bandets første album “Wind Me Up” kom i 1992, og har solgt platin ifølge nutidens salgsrammer for det fine metal. Gennem de mange år siden denne debut er det – trods indlagte pauser til medlemmernes andre projekter – blevet til i alt 6 albums.

Backseat spiller stadig den håndholdte guitar baserede rock, man kender så godt fra deres mange, mange koncerter og CD udgivelser. Reel tidløs musik med rødder i den rock, der ikke skammer sig over at bekende sig til filosofien ”If it ain´t broken, why fix it – after all it´s not rocket science “.

Med Ivan Pedersen i den vokale front, er der lagt op til både fest, ballade, alvor og rock n roll, når Backseat indtager scenen I Galleri Gajhede. Backseat består i 2012 af bandets 3 grundlæggere: Helge Solberg, Søren Jacobsen, Ivan Pedersen, samt Henrik Askou og Martin Jønsson.

Billetter: Mikael Gajhede 24 45 15 10 eller mikaelgajhede@gmail.com

Hjemmeside: www.gallerigajhede.dk

Facebook: https://www.facebook.com/gallerigajhede#!/group.php?gid=17391748892

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Backseat på Galleri Gajhede' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger