10 timer til Paradis

Filmens instruktør Mads Matthiesen vil være til stede og giver den prisvindende film et par ord med på vejen.

10 timer til Paradis

7. august 2012 - kl. 7:42 - af

Ekstra Natfilm i biografen.

Skagens Bibliotek præsenterer tirsdag den 14. august kl. 21 filmen 10 timer til Paradis som en ekstra natfilm i det program, der har kørt sommeren over. 

10 timer til Paradis havde premiere i de danske biografer i januar, og er samtidig blevet vist ved masser af filmfestivaler verden over, hvor den har høstet stor anerkendelse og mange fine priser.

Ved Sundance-festivalen i USA blev den belønnet for bedste instruktion, og ved Off Plus Camera-festivalen i Krakow kunne Mads Matthiesen score Making Way-prisen på 100.000 USD, der efterfulgtes af 1.800.000 kr til fremtidige filmoptagelser i Polen. Kim Kold, der spiller hovedrollen som bodybuilderen Dennis, vandt prisen som bedste skuespiller ved den internationale filmfestival i Transylvanien. 

10 timer til Paradis fortæller histori timer til Paradis fortæller historien om den om den voksne bodybuilder Dennis, der bor alene med sin mor, og som frygtelig gerne vil have en kæreste. Da hans onkel gifter sig med en thailandsk kvinde, får Dennis den idé selv at tage til Pattaya for at finde kærligheden. Dog må han stikke sin mor en hvid løgn om formålet med sin udlandsrejse. Dennis’ møde med den fremmede verden er skræmmende og kaotisk, men måske får han alligevel heldet med sig? 

Filminstruktør Mads Matthiesen er født i 1976 og har gået på Super 16 filmuddannelsens instruktørlinje. Han har en stribe fine kortfilm bag sig før spillefilmsdebuten 10 timer til Paradis.

Skagen er han også meget velbevandret i, da Matthiesen-familien i årtier har haft sommerhus på Søndervej, hvor Mads fra barnsben har muntret sig i ferierne. På den måde passer visningen af filmen og præsentationen af den fint ind i Tilbage til Skagen-temaet, der har kørt på KAPPELBORG denne sommer. 

Det er GRATIS at se NATFILM. Billetter kan hentes på Skagens Bibliotek eller bestilles på tlf. 9845 9200

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '10 timer til Paradis' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger