My Name is Bond – James Bond

My Name is Bond – James Bond

28. oktober 2012 - kl. 10:06 - af

James Bond lander i Skagen d. 11.11.

Det er nu 50 år siden, James Bond kunne ses på det hvide lærred for første gang i filmen Dr. No. James Bond blev i denne første film fra 1962 mesterligt portrætteret af Sean Connery, der for mange står som den rigtige Bond. Sean Connery medvirkede i 6 officielle Bond film. ”Never say Never Again” fra 1983 regnes nemlig ikke med til Bond historien.

Siden har flere ”machomænd” spillet den eftertragtede rolle som agent 007 og playboy – licensed to kill.

Bl.a. Roger Moore, som har den officielle Bond rekord med 7 film indtil videre.

Roger Moore har i anledning af 50 års jubilæet sit bud på, hvorfor Bond er så populær: ”Publikum får det, de forventer: Smukke piger, action og gadgets – og den gode historie. Det er opskriften”. (EB 14.10.12)

Seneste skud på stammen er Daniel Craig, som med Skyfall nu har lavet 3 Bond film.

Skyfall er nummer 23 i rækken, og hvor Dr. No havde et budget på $ 1. mio., har Skyfall kostet $ 150 mio.

Daniel Craig har tilført Bond figuren en ny dimension. Bond er blevet lidt ældre, og noget tyder på, at han har fået flere følelser i forhold til sin gerning. Daniel Craig har i et interview udtalt: ”Han er jo en dræber. Det er hans job. At have samvittighedskvaler – eller at det er noget, han tænker over, synes jeg er interessant”. (EB 14.10.12)

Og med Skyfall er det så slut med Vodka/Martini – shaken not stirred.

Heineken Brew sponsorerer produktionen af denne nye Bond film, hvilket naturligvis fører til nye vaner hos vor tidløse helt. Dette har bragt sindene i kog blandt hardcore Bond fans. Omvendt er det vel mere tidstypisk med en øl frem for en Vodka/Martini? Døm selv.

James Bond anno 2012 vises selvfølgelig i Skagen Bio. Der er Skagen-premiere på Skyfall natten til søndag d. 11. november kl. 00.07, hvor dørene åbnes kl. 23. lørdag aften, og filmen vises igen samme søndag kl. 16.00.

Desuden vises filmen 14. og 15. november, begge dage kl. 19.30.

Skagen Bio markerer premieren ved begge forestillinger søndag d. 11. med en lille Bond happening for publikum, hvor Skagen Bio i samarbejde med Heineken er vært ved et glas øl/vand og snacks. Desuden vil der være et par konkurrencer på dagen. Vi vil også gerne opfordre publikum til at trække i festtøjet denne søndag og dermed bidrage til en festlig Bond nat/dag. Det er selvfølgelig helt frivilligt og ikke et krav med påklædningen.

Husk også vores Bondkonkurrence på vores hjemmeside skagenbio.dk.

Vi glæder til at vise filmen for et entusiastisk publikum i Skagen Bio.

Vi ses i Skagen Bio

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'My Name is Bond – James Bond' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger