Ultimativ naturoplevelse på Skagen Vinterbaderfestival

Ultimativ naturoplevelse på Skagen Vinterbaderfestival

26. november 2012 - kl. 6:42 - af

Januar måned er som regel den tid af året hvor vi sunder os efter julens overflod af mad. Mange af os tager hul på det nye år med ønsket om mere sundhed, energi og livskraft. Hører du til den flok, må du ikke gå glip af Danmarks eneste Vinterbaderfestival fra den 24.-27. januar 2013. Her kan du få et effektivt energiboost og komme helt tæt på naturen, når Vinterbaderfestivalens deltagere frejdigt hopper i bølgen blå ved Sønderstrand.

Skagen Vinterbaderfestival lanceredes på initiativ af nogle ildsjæle fra vinterbaderklubben ”Isbryderen”. Initiativet bar hurtigt frugt i form af Danmarks første og eneste Vinterbaderfestival i 2012 med omkring 100 deltagere fra hele landet. Med blot et år på bagen er Skagen Vinterbaderfestival allerede lidt af et tilløbsstykke omkring 100 tilmeldte! Og du kan også nå at melde dig til online eller manuelt på skagen.dk/vinterbaderfestival

”Man bliver draget af det!”

At være vinterbader er for mange en livsnødvendighed, de nødigt vil undvære. Sand velvære i krop og sjæl kombineret med naturoplevelsen og samværet gør vinterbadning til en hel livsstil. Skagen Vinterbaderfestival handler derfor netop om naturoplevelsen i den frostklare luft kombineret med en unik fællesskabsfølelse. ”Man bliver draget af det og overvældet af alle de kroppe, der kaster sig ud i et frådende hav!” – udtaler Mette Hust fra ”Isbryderen”, initiativgruppen bag festivalen. Og man tror hende og tænker, at der må være noget om snakken, når så mange trodser Kong Vinter med et smil på læben. Jeg mener, har man nogensinde set en sur vinterbader?

Find informationer samt program på http://skagen.dk/vinterbaderfestival/

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ultimativ naturoplevelse på Skagen Vinterbaderfestival' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger